Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

θα σκότωναν τη μάνα τους για να κρατήσουν τις καρέκλες τους

Έχουμε πόλεμο. Όχι αψιμαχίες με λιανοτούφεκα αλλά κανονικές μάχες με όλους τους. Και οι πολιτικές μάχες στις οποίες διαπλέκονται επιχειρηματίες, νταβατζήδες, εγκληματίες αλλά και κυνικοί υπουργοί ή πρωθυπουργοί και βουλευτές και πολιτικά στελέχη που θα σκότωναν τη μάνα τους για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, είναι οι χειρότερες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα καταλάβει την εξουσία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ουδέποτε μπορούσαν να ονειρευτούν τέτοια μεγαλεία. Ίσως σε κάποιον άλλον… ψεκασμένο πλανήτη ο Καμμένος να ήταν ακόμη και πρωθυπουργός.
Κατέλαβαν την εξουσία και δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα. Από κόμματα του… 0%, από καταληψίες και μαρξιστάκια της κακιάς ώρας, από αποτυχημένους δεξιούληδες, μπούληδες της πολιτικής δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο. Γι’ αυτό και κάθε μέρα δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων για να πείσουν τον κόσμο
Γι’ αυτό και πλέον παίζουν τα ρέστα τους με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα. Ακόμη και με τις συναλλαγές με κατάδικους, ακόμη και με τη χρήση παρακρατικών μέσων, ακόμη και με ύβρεις και απαξίωση. 
Συριζαίοι δείχνουν μια πρωτόγνωρη τάση για τηλεοπτικό μπούλινγκ χωρίς βέβαια να απαντούν επί της ουσίας για τα λάθη τους στην οικονομία, τη διαπλοκή με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τις ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, το ψέμα και την απάτη.
Τέλος το βόλεμα, η νηφαλιότητα και η άνευρη αντιμετώπιση των εχθρών. Οι μάχες κερδίζονται με συγκρούσεις από όσους βγαίνουν μπροστά, όχι από εκείνους που μένουν στα μετόπισθεν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------