Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση - Καταγγελία: Κάθε συνδικαλιστής που ασελγεί επί των εργαζομένων θα μας βρίσκει πάντα και παντού μπροστά του.

Η ανακοίνωση - καταγγελία αυτή δεν γίνεται γιατί «πέφτουμε από τα σύννεφα» με την συμπεριφορά των "αριστερών" συνδικαλιστών της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων.
 Έτσι ενεργούσαν πάντα..   Αυτή είναι η φύση τους. 

Γίνεται όμως για να καταλαβαίνουμε όλοι εμείς με κάθε ευκαιρία, πως όσο τους αφήνουμε τόσο θα «πατούν» επάνω στα δικαιώματα μας που δεν εξυπηρετούν τους κομματικούς τους στόχους.

Στο όνομα της «κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας» που μας διαλαλούν, οι συνδικαλισταράδες της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων που πρώτη αυτή κατάργησαν, έχουν σκοπό να τσακίσουν τους εργαζόμενους του κλάδου και να οδηγήσουν στο λουκέτο τα Ελληνικά τυπογραφεία.

Εξάλλου από την αρχή το είχαμε καταγγείλει ότι αυτός ήταν ο στόχος τους στηριζόμενος πάντα και στην αδράνεια του ΣΕΜΕΕ το οποίο από φόβο και λόγο των συνδικαλιστικών-πολιτικών βλέψεων κάποιων μελών του ΔΣ του δεν έχει ποτέ αντιδράσει, μη τολμώντας να τα "βάλει" με το σταλινικό κατεστημένο του κλάδου.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η έλλειψη συνδικαλιστικής δράσεις του ΣΕΜΕΕ ήταν και είναι η αιτία που εκατοντάδες συνάδελφοι εγκατέλειψαν τον σύνδεσμο. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το ΣΕΜΕΕ δεν μπορεί να λειτουργεί στηριζόμενο στις προσωπικές φιλοδοξίες του προέδρου του.-

Συνάδελφοι, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα με την αδιαφορία μας να τους αφήσουμε να καταστρέψουν την Ελληνική τυπογραφία. Έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε τρόπο!

Καλούμε τους εργατοπατέρες του κλάδου να σταματήσουν κάθε προσπάθεια εκβίασης των εργαζομένων, επί ποινή διαπόμπευσης μέσα στον εργασιακό, κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρό. για να τους ακολουθήσουν στο ξεκλήρισμα των Ελληνικών τυπογραφείων.

Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να τους αφήσουμε με τα ενεργούμενά τους, και με το πρόσχημα της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας που οι ίδιοι δεν υπέγραφαν με αποτέλεσμα μετά το τρίμηνο αναγκαστικά να καταγγελθεί, να καθιερώσουν την κομματική εκμετάλλευση και την ανασφάλεια στην ζωή μας.

Κάθε συνδικαλιστής που ασελγεί επί των εργαζομένων θα μας βρίσκει πάντα και παντού μπροστά του.

Χαιρετίζουμε τους πρωτοπόρους συναδέλφους που αντιστέκονται υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα τους στην εργασία και στηρίζουν την Ελληνική τυπογραφία.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------