Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Έχει χαθεί η μπάλα στο ΚΚΕ, μετά το ξεπούλημα του 902, πτώχευσαν ακόμα και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

Λουκέτο έβαλε  η εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ, Τυποεκδοτική Α.Ε.  

Με τις γνωστές μεθόδους του ΚΚΕ η τυποεκδοτική κατέστρεψε όλο τον κλάδο της Ελληνικής τυπογραφίας μαζεύοντας όλες τις εκτυπώσεις από υπουργεία, δήμους, νομαρχίες
και βιομηχανίες πανελλαδικά.

Ο κομμουνισμός, ακόμα και στα δικά του μαγαζάκια, χρησιμοποιεί τις ίδιες απάνθρωπες και αντεργατικές μεθόδους με τον καπιταλισμό, αποδεικνύοντας έτσι ότι τα δύο αυτά συστήματα αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Το 2008 απασχολούσε 450 εργαζόμενους και 100 σε εξωτερικά συνεργεία.
Από το 2009 άρχισαν μαζικά κύματα ομαδικών απολύσεων.

Την ίδια στιγμή, βεβαίως, στην κομματική φυλλάδα του ΚΚΕ, τον «Ριζοσπάστη» μπορεί να μην διαβάσαμε το παραμικρό για τους ανθρώπους που απέλυσε το μαγαζάκι του Κουτσούμπα, αλλά με το γνωστό απύθμενο θράσος που διέπει τους μαγαζάτορες του Περισσού διαβάζουμε συνεχώς δακρύβρεχτα άρθρα για όλους τους άλλους απολυμένους των άλλων εργοδοτών.



Αθλιότητες
Ο ορισμός τους καπιταλισμού
εφαρμόζεται από το ΚΚΕ
Μόνο το 50% της αποζημίωσης
θα δώσει το ΚΚΕ στους εργαζόμενους
που απέλυσαν.

Η Τυποεκδοτική υπήρξε χρυσωρυχείο για το ΚΚΕ που μέσω αυτής μάζευαν και όλες τις κρατικές επιδοτήσεις, τσάμπα χρήμα δηλ. του Ελληνικού λαού. Ακόμα κι αυτήν τη βούλιαξαν, μαζί με πολλές άλλες αξιόλογες επιχειρήσεις του κλάδου τις οποίες "έκλεισαν" με απεργίες βοηθούσης των κομματικών συνδικαληστών και της εκάστοτε αστικής ή σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

Πέρα από την κομματική αναλγησία των συνδικαληστών του κλάδου, εύλογα κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί: Μα είναι δυνατόν, εκατοντάδες συνάδελφοι έχουν οδηγηθεί στην ανεργία με τις ευλογίες του ΚΚΕ εδώ και 8 χρόνια και κανείς να μην αντιδρά, κανένα ΜΜΕ να μην αναφέρει τίποτα εκτός από το typografeio.

Ούτε βεβαίως βεβαίως οι επαναστάτες εργατοπατέρες κομμουνιστές της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και η Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου τόλμησαν ποτέ να βγάλουν έστω και μια ανακοίνωση για τις ομαδικές απολύσεις, τα υποχρεωτικά κουπόνια, τα κόκκινα μεροκάματα, την τρομοκρατία, την απαγόρευση συνδικαλισμού και τις μειώσεις μισθών που επέβαλε στους εργαζομένους του το ΚΚΕ .

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------