Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«patria o muerte»

Μάλλον κάτι βρώμικο και διεστραμμένο συμβαίνει στη χώρα μας.
Κατατέθηκε στη Βουλή το εθνοκτόνο φυλετικό, ανθελληνικό δήθεν “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο.

Το οποίο θα τιμωρεί ως «ρατσιστή» όποιον Έλληνα εκφράζει δημοσίως την προσωπική του γνώμη για το μείζον ζήτημα κυρίως της λαθρομετανάστευσης είτε των προβλημάτων που δημιουργούνται από την λαθροεισβολή σε τομής όπως η υγεία, η εργασία, η παιδεία, η ασφάλεια η εγκληματικότητα κλπ.

Μετά την ψήφιση του κανείς δεν θα μπορεί πλέον να αναφέρετε σε κανένα ζήτημα, όπως εγκλήματα αλλοδαπών, υπεράσπιση εθνικών ιδεωδών, και της ορθοδοξίας ως βασικής θρησκευτικής συνιστώσας του ελληνικού Έθνους όλα αυτά τα θέματα και εκατοντάδες άλλα θα διώκονται αυτεπαγγέλτως ως ρατσιστικά.

Καθένας λοιπόν, μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθήσει σε μια κοινωνία με εκατομμύρια αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες όπου η γνώμη ενός εκάστου δύναται να εκληφθεί ως «ρατσιστική» από τον οιονδήποτε. Ποινικοποιούν τα πάντα και με αυτόν τον τρόπο γίνεται σαφή και ξεκάθαρο η κατάργηση της ελευθερίας λόγου και σκέψης των Ελλήνων ακόμα και για το μέλλον της πατρίδος μας και των παιδιών μας.

Είναι χαρακτηριστικό και πραγματικά απορίας άξιον ο ρατσισμός και η εξαθλίωση που βιώνει ο Ελληνικός πληθυσμός μέσα στην ίδια μας την πατρίδα από το πολιτικό κατεστημένο και τα αριστερά του δεκανίκια. Όπως είναι απορίας άξιον και το νεότευκτο φαινόμενο των τελευταίων ετών, «αριστεροί κομουνιστές» να εμφανίζονται ως αρνητές της πατρίδας, της σημαίας και του έθνους. 
Την ίδια στιγμή που τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα της λατινικής Αμερικής όλα κομμουνιστικά και επαναστατικά έχουν ως κεντρικό σύνθημα το «patria o muerte» (Πατρίδα ή θάνατος).
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------