Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το βίντεο του αίσχους και της ντροπής από τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ της Ελληνικής τυπογραφίας

«Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιες;;;»

Αθλιότητες Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων κατά Ελλήνων τυπογράφων

Η Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και τα κομματόσκυλα της  στην εκδήλωση του ΣΕΜΜΕ «ATHENS PRINT COMM 2013» με φανατισμό και μίσος, φωνάζουν και βρίζουν παράσιτα και κεφαλαιοκράτες τους Έλληνες τυπογράφους  και τους γραφίστες. Γιουχάρουν ακόμα και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΜΕΕ που προσέρχονται στην εκδήλωση.

Οι κόκκινοι κεφαλαιοκράτες του kke που δεν σεβάστηκαν κανένα εργατικό δικαίωμα στα  Γκούλαγκ του κόμματος τολμούν να βρίζουν τους εργαζόμενους των Ατελιέ και των Τυπογραφείων που προσπαθούν να σώσουν τις λιγοστές θέσεις εργασίας του κλάδου. Οι διωγμοί και η εξόντωση χιλιάδων τυπογράφων, γραφιστών και βιβλιοδετών από τους νοσταλγούς του Στάλιν δεν θα περάσει.

Οι εκπρόσωποι του σταλινικού κομματικού συνδικαλισμού στον κλάδο προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να καταστρέψουν τις Ελληνικές Γραφικές Τέχνες εκθέτοντας τους Έλληνες συναδέλφους σε όλους τους καλεσμένους που παρίστανται στο συνέδριο από όλη την Ευρώπη.



ΥΣ. Συντρόφια της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και της Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου, όλα αυτά που κάνατε με την ντουντούκα έξω από το Πλανητάριο θα ταίριαζε καλύτερα αν τολμούσατε!!! να τα κάνετε έξω από τον Ριζοσπάστη γιατί εκεί είναι οι πρωτοπόροι εργάτες σας που υπέγραψαν πρώτοι τις ατομικές συμβάσεις που τους επέβαλε εκβιαστικά το κόμμα του λαού για να μην τους απολύσει.

Ο μόνος που αντέδρασε, τα "έχωσε" στον ανεπάγγελτο Δ. Κουτσούμπα και σας πέταξε στα μούτρα τις ατομικές συμβάσεις της ντροπής είναι ο Μπογιόπουλος τον οποιον τον απολύσατε διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις. ΣυμπέρασμαΌταν έχεις τέτοιους «κομμουνιστές» και τέτοιο "ΚΚΕ"…..χειρότερα δεν γίνεται

Τέρμα πια στην Κοροϊδία



Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------