Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις μετανοίας και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων στην Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων

Η  Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων στης 13/10/2013 αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο να μη γίνονται δεκτά ως μέλη του Σωματείου τα οργανωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.


Ο σταλινισμός και ο ρατσισμός σε όλο τους το μεγαλείο. 
Επαναφέρουν το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων οι κομματικοί συνδικαλιστές του κλάδου ώστε να πιστοποιούν τα πολιτικά φρονήματα και τη πολιτική τοποθέτηση των εργαζομένων και το οποίο πλέον θα προσκομίζει υποχρεωτικά κανείς "από τούδε και στο εξής" όπου θα βεβαιώνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής για να μπορεί να γίνει μέλος της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων του ΚΚΕ.

 Δεν ξέρω πόσο άνετα μπορεί να νιώθει κανείς σε ένα σωματείο λιθογράφων που έχει μοιραστεί ανάμεσα σε καλούς και κακούς. Σε αυτούς που υποστηρίζουν το ΠΑΜΕ  και σε αυτούς που έχουν μια διαφορετική γνώμη.

Συντρόφια, δεν αρκεί απλός οι συνδικαλιστές να σηκώσουν μια κόκκινη παντιέρα απέναντι στο «καθεστώς της πλουσιοκρατίας», να αφήσουν τα μαλλιά τους λίγο λερά, και να πάρουν ένα δύσθυμο ύφος για να θεωρηθούν αυτόχρημα περίοπτοι συνδικαλιστές.

Από πότε η φρόνηση ενός εργαζομένου που θέλει να γραφτεί στο σωματείο του έχει ανάγκη από πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων;;;


Τι χρειάζεσαι τη δημοκρατία όταν έχεις τέτοιους αριστερούς;... 
Να σταματήσει ο ρατσισμός και ο σταλινισμός εναντίων των Ελλήνων εργαζομένων.- 
Σήμερα είναι οι χρυσαυγήτες λιθογράφοι, αύριο οι "φίλοι των χρυσαυγητών λιθογράφων" και οι διαφωνούντες με την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, μεθαύριο οι ιδεολόγοι άλλων παρατάξεων, οι άστεγοι, οι άποροι, οι πόρνες, οι εργαζόμενοι με "αλλότριες αξίες", οι εργάτες που υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις, που δεν κατέβηκαν στην απεργία του ΠΑΜΕ και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό...
Συμπεριλαμβάνει τελικά όλη την κοινωνία και όλους τους εργάτες που δεν ανέχονται την αυθαιρεσία που επιχειρούν να επιβάλλουν, οι κομματικοί συνδικαλιστές της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων στρέφοντας την οργή οπουδήποτε αλλού εκτός από τους πραγματικούς υπαίτιους της εξαθλίωσης μας.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------