Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η παρακμή τους είναι εδώ, και μας κοιτάζει δημοσιογραφικά

Εγκληματική για την Ελληνική κοινωνία παραμένει η συμπεριφορά των δημοσιογράφων. 
 Δεν μπορώ να πιστεύσω ότι είναι τόσο ανίκανοι , ώστε να προάγουν καθημερινά ασήμαντα θέματα και να αποπροσανατολίζουν συνεχώς τον Ελληνικό λαό. Ο κόσμος γελάει μαζί τους αλλά αυτοί συνεχίζουν το βιολί τους χωρίς καμμία αίσθηση ενοχής.

Οι δημοσιογράφοι πρέπει να ντρέπονται για το ρόλο που έχουν παίξει στη γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Κατάφεραν να δημιουργήσουν μια δημοκρατία ηλιθίων. Η γραμμή του συμβιβασμού και της υποταγής υπονομεύει ακόμα και τον αγώνα για την αναχαίτιση της αντιλαϊκής επίθεσης και την κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης του Ελληνικού λαού.


 Η σιωπή των δημοσιογράφων είναι χρυσός. Δεν είναι αθώοι. Ξέρουν και δεν μιλούν. Χρησιμοποιούν την πένα τους εις βάρος του Ελληνικού λαού. Για ότι ακολουθήσει στη χώρα έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη.


Δεν σας εμπιστευόσαστε πλέον. Η απόλυτη απαξίωση και παρακμή των επαγγελματιών δημοσιοκάφρων. Οι πρωινές πολιτικές εφημερίδες πούλησαν τον Οκτώβριο 7.600 φύλλα (-20.625) και στο 10μηνο 8.507(-20.701). Η «Αυγή» έχει υποστεί απώλεια του 25% της κυκλοφορίας της, τον Οκτώβριο με μέσο όρο πωλήσεων τα 1.630 φύλλα ούτε οι ίδιοι δεν την αγοράζουν.
Οι κυριακάτικες εφημερίδες το 10μηνο είχαν μέσο όρο κυκλοφορίας τα 636.046 φύλλα (-50.192).
Εάν δεν είχαν Τα αλφαβητάρια, τα διάφορα μπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια  για τους ιθαγενείς δεν θα πουλούσαν ούτε ένα φύλο. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------