Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Αγωγή κατά του Σωματείου Λιθογράφων έχει καταθέσει η εκδοτική εταιρεία Up-Press, ζητώντας εκτός από αποζημίωση και την προσωποκράτηση των συνδικαλιστών.

Οι συνδικαληστές θέλουν λουκέτα παντού.

Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων (ΠΕΛ) και δύο μέλη της διοίκησης δικάστηκαν την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη. Η εταιρία UP–PRESS έχει καταθέσει αγωγή εναντίον τους.Η απόφαση αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, η κατηγορία της εναντίον των δύο συνδικαληστών δεν μένει στην απαίτηση για οικονομική αποζημίωση, αλλά ζητάει επιπλέον «για την πληρωμή του παραπάνω ποσού να διαταχθεί προσωπική κράτηση»! Όσον αφορά στο ίδιο το Σωματείο Λιθογράφων. η απαίτηση είναι να δημοσιευτεί «μετάνοια των πράξεών του» και για κάθε ημέρα καθυστέρησης «να καταδικαστεί σε οικονομική ποινή». Κατά δε των νόμιμων εκπροσώπων (προέδρου και γραμματέα), να απειληθεί «προσωπική κράτηση».

Η UPPRESS είναι εταιρεία καθετοποιημένων εφαρμογών γραφικών τεχνών, η οποία συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών και παραμένει στην κορυφή με την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.


Τριπλή πιστοποίηση ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007

Πρώτη η UPPRESS, στον κλάδο των εκτυπώσεων, επιθεωρήθηκε επιτυχώς με πολλαπλή ταυτόχρονη πιστοποίηση βάσει των νέων εκδόσεων των προτύπων ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007.


Η UPPRESS στον 8ο Αγώνα Δρόμου για τον Καρκίνο του Μαστού

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------