Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Η δημοσιογραφική απάτη στο ELLADA είναι τεράστια

Πρέπει να υπάρχει διάκρισή των δημοσιογράφων από το πόπολο με θεμελιωμένα προνόμια και "επιπρόσθετες παροχές", που θα τα πληρώνει όμως το άθλιο πόπολο; 




η ΕΣΗΕΑ απαιτεί να επανέλθει, δια πλαγίας οδού, το αγγελιόσημο ΜΟΝΟ στη δημοσιογραφική συντεχνία και, όπως πριν, αποκλειστικά από την τσέπη του λαού και με απαλλαγή των αφεντικών.

Η ΕΣΗΕΑ, διαχρονικά, ως η 4η εξουσία μαζί με την εργοδοσία των ΜΜΕ, δρα ως Εξουσία και στηρίζει/ενισχύει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπως οι άλλες διεφθαρμένες εκμεταλλευτικές Εξουσίες.

Η ΕΣΗΕΑ
δια της διαπλοκής με τις άλλες διεφθαρμένες εκμεταλλευτικές Εξουσίες, πέτυχε τη ΜΗ ένταξη στον ΕΦΚΑ του Ενιαίου "Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ)" και απαιτεί , κυρίως ο φτωχός και λεηλατημένος λαός, να τους πληρώνει προνόμια.

Η ΕΣΗΕΑ απαιτεί την επιστροφή ενισχυμένου αγγελιόσημου από χρήματα του λαού και φυσικά με συνέχιση της απαλλαγής των αφεντικών.

Η ΕΣΗΕΑ υπονομεύεΙ πολλαπλά τον ΕΟΠΥΥ και ΕΦΚΑ, απαιτείται από τον ΕΟΠΥΥ δηλαδή όλους τους άλλους ασφαλισμένους να αναλάβουν τις υποχρεώσεις του "ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΕΔΟΕΑΠ" ώστε: "Να διατηρηθούν οι επιπρόσθετες παροχές, που έχουν οι δημοσιογράφοι δηλ. όπως Α" θέση νοσηλείας, ιδιωτικά νοσοκομεία, οδοντιατρικές υπηρεσίες, τεράστιες ιατρικές παροχές, ιδιωτικά πολυϊατρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις κλπ"

Η ΕΣΗΕΑ
, η 4η ΜΜΕδικη εξουσία ολομερής ολονυχτίς υπονομεύει τη δημόσια υγεία και ασφάλιση του λαού προπαγανδίζοντας υπέρ της ιδιωτικής, απαιτεί θρασύτατα και ξεδιάντροπα να πληρώνει ο λαός, τη δημόσια/ιδιωτική ασφάλιση τους, ώστε να είναι αυτοί, οι δημοσιογράφοι, οι μόνοι προνομιούχοι και με "επιπρόσθετες παροχές".




Οι αριστεροί δημοσιογράφοι "βάλαμε στην άκρη τις διαφορές;".
Δηλαδή, αριστεροκομμουνιστααναρχικοί δημοσιογράφοι απεργούν για να μπορούν να αδικούν, να επιβάλλουν ανισότητα και εκμετάλλευση και να τους πληρώνουν τα προνόμια οι ρακένδυτοι, ο λαουτσίκος; Για να απαλλάξουν τα αφεντικά από φοροϋποχρεώσεις; Για να υπονομεύεται η δημόσια υγεία/σύνταξη, ο ΕΦΚΑ;

Υποταγή στην ΕΣΗΕΑ σημαίνει μια ακόμη επιβολή ανισότητας κατά του λαού.
Υποταγή στις απαιτήσεις ΕΣΗΕΑ, σημαίνει διάλυση του ΕΦΚΑ.

Η Κυβέρνηση, απαιτείται, αμέσως σήμερα να νομοθετήσει την κατάργηση του ΕΔΟΕΑΠ με ένταξη των μελών του δημοσιογράφων στον ΕΦΚΑ όπως εκανε με όλους τους άλλους κλάδους, ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, κλπ. και τη σαφή αναδρομική υποχρέωση των δημοσιογράφων και  της εργοδοσίας των ΜΜΕ να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές.

 Η Κυβέρνηση,  να νομοθετήσει την κατάργηση 
του ΕΔΟΕΑΠ με ένταξη των μελών του στον ΕΦΚΑ 


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------