Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Η Κυβέρνηση, να νομοθετήσει την κατάργηση του ΕΔΟΕΑΠ με ένταξη των μελών του στον ΕΦΚΑ

Οι αριστεροδεξιοι δημοσιογράφοι 
"βάλαμε στην άκρη τις διαφορές;".
 Όλα για την πάρτη τους



Η ΕΣΗΕΑ υπονομεύει πολλαπλά τον ΕΟΠΥΥ και ΕΦΚΑ, απαιτείται από τον ΕΟΠΥΥ δηλαδή όλους τους άλλους ασφαλισμένους να αναλάβουν τις υποχρεώσεις του "ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΕΔΟΕΑΠ" ώστε: "Να διατηρηθούν οι επιπρόσθετες παροχές, που έχουν οι δημοσιογράφοι με χρήματα που δεν έχουν πληρώσει και να συνεχίζουν να πληρώνονται οι επικουρικές συντάξεις των δημοσιογράφων με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Δηλαδή, δεξιοαριστεροκομμουνιστααναρχικοί δημοσιογράφοι απεργούν για να μπορούν να αδικούν, να επιβάλλουν ανισότητα και εκμετάλλευση και να τους πληρώνουν τα προνόμια οι ρακένδυτοι, οι άνεργοι, ο λαουτσίκος; και για να απαλλάξουν τα αφεντικά από φορουποχρεώσεις; Για να υπονομεύεται η δημόσια υγεία/σύνταξη και ο ΕΦΚΑ;

Υποταγή στην ΕΣΗΕΑ σημαίνει μια ακόμη επιβολή ανισότητας κατά του λαού.
Υποταγή στις απαιτήσεις ΕΣΗΕΑ, σημαίνει διάλυση του ΕΦΚΑ.

Η Κυβέρνηση, απαιτείται, αμέσως σήμερα να νομοθετήσει την  ένταξη των μελών του δημοσιογράφων στον ΕΦΚΑ όπως έκανε με όλους τους άλλους κλάδους, ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, κλπ. και τη σαφή αναδρομική υποχρέωση των δημοσιογράφων και της εργοδοσίας των ΜΜΕ να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές όπως κάνουν όλοι οι άλλοι εργοδότες και εργαζόμενοι.


Διαβάστε, τι αναφέρει το ψήφισμα       
της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ

-Να διαγραφεί η οφειλή του ΕΔΟΕΑΠ προς τις οικείες Ενώσεις από κατανομή αγγελιοσήμου, η οποία ανέρχεται στα 1,8 εκ. ευρώ περίπου.

ΣΟΚ -Εδώ έρχονται και τα κόμματα να μαζέψουν κανένα
ψηφαλάκι εις βάρος του ελληνικού λαού και του ΕΦΚΑ που τον πληρώνουμε όλοι εμείς.
Εν τω μεταξύ, κοινή βουλευτική τροπολογία κλικ εδω,  σχετικά με το έντοκο δάνειο ύψους 10/000/000 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ προς τον ΕΔΟΕΑΠ, κατέθεσαν την Τρίτη,  η Δημοκρατική Συμπαράταξη δηλ. το πρώην ΠΑΣΟΚ που χρωστάει σε όλες τις τράπεζες, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.

Με την τροπολογία προτείνεται η θεσμοθέτηση της δυνατότητας από τον ΕΦΚΑ να εισπράξει απαιτήσεις του ΕΔΟΕΑΠ  κατά οφειλετών του δηλ "τρέχα γύρευε" που θα εκχωρηθούν σε αυτόν και που δεν μπορεί να εισπράξει ο ΕΔΟΕΑΠ!!!!!!

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ψηφιστεί ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας, με την οποία παρέχεται έντοκο δάνειο και αγύριστο στον ΕΔΟΕΑΠ ώστε να αντιμετωπιστεί το οικονομικό πρόβλημα του Οργανισμού τώρα καταλάβατε ότι και αυτό το δάνειο θα φορτωθεί στις δικές μας πλάτες. 

Βέβαια όλοι φοβούνται τα σκάνδαλα και τις αποκαλύψεις που θα ξεσπάσουν αν αποφασίσουν οι δημοσιογράφοι να κάνουν την δουλειά τους.


Όλοι για τα "στενά κομματικά 
και κλαδικά τους συμφέροντα
Όλοι για την πάρτη τους

Τι πολίτευμα έχουμε στην χώρα: 
Μα φυσικά Ελληνική δημοπρασία
Στην Ελλάδα του σήμερα, έχουν καταπέσει σχεδόν όλες οι αξίες. Η χώρα και το σύνολο σχεδόν των πολιτών της έχει γίνει θύμα μιας εκτεταμένης προσπάθειας ηθικής απαξίωσης και επιβολής του συνδρόμου της Στοκχόλμης, με ταυτόχρονες εντονότατες πιέσεις αποδοχής και μη αντίδρασης στις λίαν επιθετικές ενέργειες πολιτικών, δημοσιογράφων και συνδικαληστών που αποσκοπούν στον εξευτελισμό και την απόλυτη υποταγή των πολιτών.

 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης