Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Τι απεικονίζει το μνημείο για τους πεσόντες στην ΕΡΤ;

Ο Forrest Gump απαντά σε φλέγοντα πολιτικά ερωτήματα

Το μνημείο απεικονίζει τους εργαζόμενους που παγιδεύθηκαν στο ασανσέρ. Κατά πάσα πιθανότητα τη στιγμή που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, προκλήθηκε μεγάλη πτώση της τάσης του ρεύματος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει γενική διακοπή. Και κάποιο εργαζόμενοι που εκείνη την ώρα κατέβαιναν με το ασανσέρ, κλείστηκαν μέσα.

Οπότε, μετά από καιρό, δεν μπορούσαν να απαντήσουν στην ερώτηση «πού ήσουν όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ;» και αυτό έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα τους γιατί οι υπόλοιποι τους θεώρησαν «γερμανοτσολιάδες» και «νεοφιλελεύθερους».

Το μνημείο λοιπόν είναι αφιερωμένο σε αυτούς που προσπαθούσαν να απεγκλωβιστούν από το ασανσέρ, ώστε να κατέβουν στο προαύλιο και να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Διονύση Τσακνή, για να τους έχει υπόψιν του ο μελλοντικός πρόεδρος.

Γι’ αυτό άλλωστε αντέδρασε τόσο έντονα και η Ραχήλ Μακρή που, ως γνωστόν, εκείνη την εποχή είχε μόνιμη θέση απουσιολόγου στο προαύλιο.

Μη βλέποντας λοιπόν τους εγκλωβισμένους, έσπευσε να υποθέσει ότι έπεσαν ηρωικά στη μάχη κατά του «μαύρου». Οπότε τώρα που το μνημείο τής αποκάλυψε την αλήθεια, δεν το πήρε και τόσο θετικά.



Forrest gump

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------