Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΠΉΓΑΣΟ, Ευρώπη και συνδικαλΗστές θα λέμε και θα κλαίμε

Δεκάδες προμηθευτές εφημερίδων και τυπογραφεία κλαίνε γιατί έχουν στα χέρια τους επιταγές του πρακτορείου Ευρώπη, ανάμεσα τους δημοσιογράφοι και παραγωγοί ραδιοφωνικών σταθμών (αρκετοί και από τον Real του Νίκου Χατζηνικολάου).

 οι διευθύνοντες του πρακτορείου Ευρώπη σύντομα θα οδηγηθούν σε ανακριτές για κακουργηματικές υπεξαιρέσεις, αφού κρατούν τα λεφτά των κυκλοφοριών των εφημερίδων και τους έδιναν πέτσινες επιταγές.

Σύμφωνα με όσα λένε εκδότες και γενικά άνθρωποι του τύπου, το  πρακτορείου Ευρώπη  εξελίσσεται σε μεγάλο «λουλούδι» της μεταπολίτευσης, αφού σε λίγο θα κατηγορείται για παράβαση των περισσοτέρων άρθρων του Ποινικού Δικαίου. 

 Η ανεπάρκειά  και οι χειρισμοί όπως και οι εκατοντάδες απεργίες του προσωπικού  έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διάλυση του ΠΗΓΑΣΟΥ και του πρακτορείου Ευρώπη στο αστρονομικό φέσι στις τράπεζες και τώρα στο κλείσιμο και του πρακτορείου Ευρώπη.  


Προβλήματα όμως πρόκειται να αντιμετωπίσουν και άλλοι εκδότες, οι οποίοι θα συρθούν στα δικαστήρια και θα υποχρεωθούν να καλύψουν τις πέτσινες επιταγές. 

Ήδη ακούγεται ότι δικηγορικά γραφεία έχουν αναλάβει να εκδώσουν εντολές πληρωμών και να προβούν σε συντηρητικές κατασχέσεις.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------