Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ανθρώπινα δικαιώματα α λα καρτ

H ισλαμική μαντήλα είναι σύμβολο αυταρχισμού, επιβάλλεται προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι η γυναίκα είναι υποδεέστερη έναντι του ανδρός και η χρήση της στον δυτικό κόσμο παραβιάζει το ανθρώπινο δικαίωμα περί ελεύθερης εκφράσεως και χρήσεως του σώματος.

Όμως, τα ευρωπαϊκά κράτη δεν τολμούν να καταδικάσουν συλλήβδην τη χρήση της. Αντιθέτως, δεν επιβάλλουν τον παραμικρό περιορισμό στη χρήση της, με αποτέλεσμα να αφήνουν τις μουσουλμάνες γυναίκες εγκαταλειμμένες στον θρησκευτικό μεσαίωνα.

Επίσης, οι ευρωπαϊκές χώρες δεν τολμούν να καταδικάσουν ούτε τη Σαρία, η οποία εφαρμόζεται από σημαντικό αριθμό μουσουλμάνων, μολονότι στο δυτικό κόσμο δεν μπορεί να ισχύουν δυο παράλληλα νομικά συστήματα.

Όσο σκέφτομαι ότι η αριστερά και το φεμινιστικό κίνημα στην Ελλάδα ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ για την κατάργηση του στηθόδεσμου ο οποίος (δήθεν) επιβαλλετο από τις βιομηχανίες εσωρούχων και τα ήθη των συντηρητικών (!!!), τρελαίνομαι.


Σας λέει τίποτα ο όρος "ισλαμική αστυνομία";
Αν δεν σας λέει, θα σας το πω λιανά. Πρόκειται για ομάδες ιμάμηδων ή άλλων ισλαμιστών, οι οποίοι επιβάλλουν τη Σαρία (ισλαμικός νόμος) σε άλλους μουσουλμάνους που διαβιούν στο κέντρο της Αθήνας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μια μουσουλμάνα που θέλει να ξεφύγει από τον θρησκευτικό παραλογισμό και την αυταρχικότητα και να απολαύσει τις δυτικές ελευθερίες, θα "συλληφθεί" από τους επόπτες-ιμάμηδες προκειμένου να συνετιστεί.

Πως θα συνετιστεί; Οι τακτικές είναι πάγιες. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η γυναίκα στο Ισλάμ αντιμετωπίζεται σαν σκουπίδι (δεν μπορώ να το διατυπώσω κοσμίως), θα πρέπει να είναι ευτυχής αν χειροδικήσουν εις βάρος της. Δηλαδή, ομάδες ισλαμιστών που αναγνωρίζουν μόνον τη Σαρία ως νομοθεσία και όχι τη νομοθεσία του κράτους που τους φιλοξενεί, ασκούν αυθαίρετη εξουσία και αστυνόμευση σε άλλους πολίτες.

Και τι θα γίνει αν αυτή η εξουσία επεκταθεί και σε Έλληνες, οι οποίοι αποτελούν μειοψηφία σ αυτές τις περιοχές; Τι θα γίνει αν μια Ελληνίδα κριθεί ότι προκαλεί τους ιμάμηδες ή προσβάλλει το Ισλάμ επειδή δεν φορά μαύρη σακούλα στο κεφάλι της; Θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού ή βιασμού; Όπως αντιλαμβάνεσθε, η κατάσταση στην πρωτεύουσα είναι απελπιστική.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------