Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Απλήρωτοι και οι φαρμακοποιοί. Εδώ είναι ελαντα

Απλήρωτα από τον ΕΟΠΥΥ παραμένουν εδώ και πέντε μήνες τα φαρμακεία της χώρας για τις εκτελεσθείσες συνταγές ιατροτεχνολογικών και άλλων προϊόντων, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούν με… συνοπτικές διαδικασίες, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος του ΦΣΘ, Α. Αργυρόπουλος.

Μάλιστα, φαρμακοποιοί υπογραμμίζουν ότι ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τηλεφωνικώς ότι θα «κουρέψει» χρήματα των συνταγών του Ιανουαρίου 2017, οι οποίες ήδη έχουν εκτελεστεί και πληρωθεί από τους φαρμακοποιούς, χωρίς καν να δώσει κάποια εξήγηση για τους λόγους της συγκεκριμένης περικοπής.


Μάλιστα, κατήγγειλαν ότι όταν κάποιος φαρμακοποιός ζητήσει να καταθέσει ένσταση, τα… σαΐνια του ΕΟΠΥΥ τον συμβουλεύουν να μην το κάνει διότι πρώτον θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο να πάρει τα οφειλόμενα και δεύτερον διότι κάποιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν την ένσταση.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------