Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

«θέμα παιδείας» ή «θέμα βλακείας»

Τις τελευταίες ημέρες στους σταθμούς του μετρό της Αθήνας έχουν τοποθετηθεί αφίσες που διαφημίζουν την παρέλαση των ομοφυλόφιλων στην Αθήνα, γνωστή και ως «athens gay pride 2017», που επρόκειτο να διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Ανάμεσα στους χορηγούς βλέπουμε την αμαρτωλή ΕΡΤ, καθώς και υπουργεία.

Η αφίσα πέρα από τις πληροφορίες για την συγκεκριμένη «παρέλαση» αναγράφει ευθαρσώς «Athens gay pride 2017 – Θέμα παιδείας».

Πλέον, η ομοφυλοφιλία προωθείται ακόμη και στα σχολεία ως κάτι φυσιολογικό, ενώ όποιος τολμά να εναντιωθεί αυτομάτως χαρακτηρίζεται ομοφοβικός και ρατσιστής.

Αδιαμφισβήτητα, το σύνθημα «Θέμα παιδείας» του φετινού gay pride, δεν έχει άλλο στόχο από το να τονίσει πως όλοι εκείνοι που διαφωνούν και αντιτίθενται εις ό,τι αφορά την προβολή και προώθηση της ομοφυλοφιλίας, τυγχάνουν ελλιπούς Παιδείας.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι για την «παρέλαση» αυτή θα δαπανηθούν χιλιάδες ευρώ δημοσίου χρήματος τη στιγμή που Έλληνες πολίτες, ανάμεσά τους και πολλοί δημότες των Αθηνών, αναγκάζονται να ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν φαγητό.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------