Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για 15χρονα ΕλληνόπουλαΕθνικό σοκ σε Ελλάδα και Κύπρο
από τα αποτελέσματα του ΟΟΣΑ. 

Τα 15χρονα Ελληνόπουλα πάτωσαν στα αποτελέσματα της έκθεσης διεθνούς αξιολόγησης των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων που εκδίδεται από τον Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ), Pisa 2015.

Όπως προκύπτει από την εφετινή έκθεση του ΟΟΣΑ οι 15χρονοι μαθητές κατέλαβαν την 32η θέση ανάμεσα στις 35 χώρες του Οργανισμού!!!

Κι όλα αυτά παρόλο οι Ελληνες μαθητές λιώνουν στα Φροντιστήρια και οι ελληνικές οικογένειες δαπανούν ιλιγγιώδη ποσά στην εκπαίδευση των παιδιών. Τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά αν σκεφθείς ότι οι νέες γενιές είναι αυτές που θα πάρουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Τα δύο τελευταία χρόνια τόσο τα Ελληνόπουλα όσο και οι μαθητές από την Κύπρο πατώνουν, δηλαδή αποδεικνύονται τούβλα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για 15χρονα ΕλληνόπουλαΜετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
θα έπρεπε να υπάρξει εθνικός συναγερμός 
αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι!!!

Πλήρης απάθεια της κοινωνίας αλλά και της πολιτικής ηγεσίας γι΄αυτή την σοκαριστική είδηση που δείχνει την νοητική παράλυση της νέας γενιάς αλλά εξηγεί και σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν υπάρχει αντίδραση από την σαπισμένη κοινωνία ακόμη και στα πιο ακραία μέτρα που παίρνει αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών εμφανίζουν κάμψη και σε σχέση με τις ελληνικές επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων στους τομείς της Κατανόησης κειμένου και των Επιστημών.

Αποτέλεσμα εικόνας για καταληψεις σχολειωνΔηλαδή μιλάμε για τα απόλυτα τούβλα!!!

Οι εξηγήσεις θα μπορούσαν να είναι πολλές αλλά σε μια χώρα που καταδιώκει την Αριστεία δεν χρειάζεται να εμβαθύνεις για να ερμηνεύσεις αυτή την εθνική απώλεια.


  Όμως είναι τρομαχτικό για όσα έρχονται σ΄αυτό εδώ τον τόπο το γεγονός ότι αυτά τα τούβλα έχουν ίδια δικαιώματα ψήφου με τους υπόλοιπους που συμμετέχουν σε εκλογές, δημοψηφίσματα και πάει λέγοντας.

Η τύχη της Ελλάδας θα περάσει σε μια γενιά ηλιθίων πολιτών-ναι μπορεί να υπάρξουν ακόμη πιο ηλίθιοι από εμάς-που θα εμπιστεύονται τις τύχες τους σε ακόμη πιο ηλίθιους πολιτικούς ταγούς και πάει λέγοντας.

Αποτέλεσμα εικόνας για καταληψεις σχολειων

Η διεθνής αξιολόγησης PISA, συντάσσεται  κάθε τρία χρόνια και βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΟΟΣΑ.

Η χώρα μας έλαβε 455 βαθμούς στις επιστήμες (-6 σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα), 467 στην κατανόηση κειμένου (-8) και 454 στα μαθηματικά (+1).

 Μεγαλύτερος σκατόλακος 
από αυτή τη χώρα δεν υπάρχει
 Αποτέλεσμα εικόνας για καταληψεις σχολειων

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------