Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου άνοιξε τον φάκελο "Πανγαία"

Στα χέρια της εισαγγελέας διαφθοράς Ελένης Ράικου βρίσκεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο... «Πόλεμος των Άστρων» που ήταν η κωδική ονομασία της πώλησης της θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής Τράπεζας «Πανγαία», πριν δύο χρόνια, με διαδικασίες και αντίτιμο που εγείρει πολλά ερωτήματα.

Μια πώληση που έγινε ενώ στο «τιμόνι» της Εθνικής Τράπεζας ήταν ο Μεσσήνιος και επιστήθιος φίλος του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, με υπουργό Οικονομικών, τον Γιάννη Στουρνάρα.

Η εν λόγω εισαγγελέας συλλέγει στοιχεία, στον «καμβά» των καταγγελιών που είχαν νωρίτερα τεθεί υπ' όψιν του γ.γ. κατά της διαφθοράς Γιώργου Βασιλειάδη και του γ.γ. του πουργείου Δικαιοσύνης Κώστα Κοσμάτου, θέμα για το οποίο είχε ενημερωθεί και ο τότε υφυπουργός, και νυν υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας εκτιμάται πως θα βρεθεί η διοίκηση Τουρκολιά και.. τραπεζικά στελέχη, επίσης η ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η Αναστασία Σακελλαρίου δηλαδή, αφού άναψε το πράσινο φως για την αγοραπωλησία, ενώ οι ενδεχόμενες ευθύνες του εποπτεύοντος υπουργού Οικονομικών της περιόδου εκείνης Γιάννη Στουρνάρα είναι αρμοδιότητα της Βουλής βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------