Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ» ΌΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ


ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Χάος στην πλατεία Βικτωρίας - Όσοι νομίζουν ότι η γειτονιά τους είναι μακριά ας το ξανασκεφτούν...

Η παραπάνω φωτογραφία δεν έρχεται από την Καμπούλ ή κάποια άλλη πόλη της Μέσης Ανατολής και της Αραβίας. Έρχεται δυστυχώς από το κέντρο των Αθηνών και συγκεκριμένα από την πλατεία Βικτωρίας.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και ήδη έχουν αρχίσει να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πλήρη απουσία του κράτους. Ενός κράτους που φροντίζει να παρεμβαίνει μονάχα εκεί που ακούγεται το όνομα της «Χρυσής Αυγής», δηλαδή καθαρά ψηφοθηρικά και υποκριτικά.

Όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι κάθε μέρα συνωστίζονται στην πλατεία 3 – 4 χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι αφοδεύουν όπου βρουν και το κακό, δηλαδή κάποιο περιστατικό που θα ξεφεύγει από την «μικροεγκληματικότητα», δεν θα αργήσει να συμβεί.

Όσοι νομίζουν ότι η δική τους γειτονιά, η δική τους συνοικία, είναι πολύ μακριά για να ζήσουν το πρόβλημα των κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, ας το ξανασκεφτούν. Καθημερινώς αποβιβάζονται χιλιάδες λαθρομεταναστών στον Πειραιά, οι οποίοι εν τέλει θα καταφτάσουν στην Αθήνα και στην γειτονιά τους.
Ενώ κάποιες δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πεινούν, κάποιοι άλλοι διοργανώνουν «ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ» μόνο για λαθρομετανάστες.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, λοιπόν, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης διανομή τροφίμων στους περίπου 4.000 λαθρομετανάστες, που κατοικοεδρεύουν τον τελευταίο καιρό στην πλατεία Βικτωρίας αγνοώντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής;.

Κι όπως κατήγγειλαν Έλληνες κάτοικοι της περιοχής, με τη δράση του αυτή ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός νομιμοποιεί τον παράνομο καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ δεν είχε πάρει καμία άδεια για τη διανομή από την Αστυνομία.
3B624EF5B5B006CC965B1A1132ED92B1

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------