Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η κατάσταση έχει πιά ξεφύγει

Ξαναχτύπησαν οι «ληστές με το σίδερο»! 
Είναι οι ίδιοι που είχαν αφεθεί ελεύθεροι 
με περιοριστικούς όρους;

Δεν μένουν όλοι στην Εκάλη και στο Λαγονήσι,
υπάρχουν και ελεύθεροι πολιορκημένοι στο γκέτο του λεκανοπεδίου.


Οι δράστες την απείλησαν με πυρακτωμένο σίδερο, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα τα χρήματά της. Η 84χρονη από το σοκ λιποθύμησε, ωστόσο όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της οι ληστές την χτύπησαν, ενώ ξυλοκόπησαν και την οικιακή βοηθό.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι με την γνωστή μέθοδο, παρακολουθώντας το σπίτι και μόλις είδαν ανοιχτή πόρτα στην μονοκατοικία εισήλθαν και φίμωσαν με μαξιλάρι την ηλικιωμένη.

Η οικιακή βοηθός με καταγωγή από την Ουκρανία την οποία είχε προσλάβει πριν αρκετό καιρό η ηλικιωμένη από γραφείο, εξαφανίστηκε μετά το συμβάν και αναζητείται. Η λεία των ληστών δεν ήταν μεγάλη καθώς απέσπασαν λίγα χρυσαφικά και την σύνταξη της γυναίκας που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

Σημειώνουμε πως από τον περασμένο Ιούνιο ελεύθεροι κυκλοφορούν δύο κακοποιοί που είχαν συλληφθεί για συμμετοχή στις επιθέσεις των «ληστών με το σίδερο», συμμορία που φέρεται να επανεμφανίστηκε στη Γλυφάδα βασανίζοντας μία 84χρονη και την οικιακή βοηθό της.

Πρόκειται για δύο σκληρούς Γεωργιανούς, ηλικίας 37 και 38 ετών, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί στην εισβολή τον Δεκέμβριο 2014 σε οικία στην Πεύκη όπου βασάνισαν με σίδερο ιδιοκτήτρια ινστιτούτου ομορφιάς, όπως και σε ληστεία με στόχο πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Ανακρίτρια τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους με αποτέλεσμα ο 37χρονος να διαφύγει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ελλάδα για το Ισραήλ παραβιάζοντας τους περιορισμούς. Ο Γεωργιανός είχε δηλώσει ως μόνιμη κατοικία διεύθυνση στα Χανιά, η οποία δεν υπάρχει.

Μαζί με τον 38χρονο και τον 37χρονο είχε ταυτοποιηθεί για επιθέσεις σε σπίτια με σίδερο 27χρονος Γεωργιανός, ο οποίος δεν συνελήφθη ποτέ γιατί δεν εντοπίστηκε και σήμερα είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους για την προχθεσινή εισβολή σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα.

 Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι στην ίδια περιοχή είχε γίνει η σύλληψη του 38χρονου Γεωργιανού τον περασμένο Ιούνιο.

«Ήθελαν να τρομοκρατήσουν όσο μπορούσαν τη γυναίκα. Πάτησαν το κουμπί του ατμού στο σίδερο και το έβαλαν σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό της.

Δεν την έκαψαν αλλά πέτυχαν το σκοπό τους. Βρήκαν που υπήρχαν περίπου 1.000 ευρώ και μερικά κοσμήματα. Την Ουκρανή τη χτύπησαν στο πρόσωπο.

Οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά και ο τρόπος δράσης τους παραπέμπει σε σπείρα Γεωργιανών», λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Αποτέλεσμα εικόνας για «ληστές με το σίδερο»+

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------