Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, οι δικοί μας τις άνοιξαν διάπλατα

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ- #mnimonio3

Έλληνα έχεις καταλάβει μετά τις εκλογές τι σου ετοιμάζουν; 

Συλλαμβάνει μαζικά και διώκει ποινικά πρόσφυγες η Ουγγαρία ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι θα επεκτείνει προς την Ρουμανία τον φράκτη που έχει υψώσει κατά μήκος των συνόρων με τη Σερβία.

Λίγες ώρες αφότου έθεσε σε ισχύ τον σκληρό αντιμεταναστευτικό νόμο, κηρύσσοντας παράλληλα κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ώστε να κινητοποιήσει και τον στρατό στα σύνορα, η Ουγγαρία ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν 60 άτομα για «απόπειρα παράνομης εισόδου» στη χώρα και θα ασκηθούν εις βάρος τους ποινική δίωξη για «ζημιές» που προκάλεσαν στον φράχτη.

Βάσει του νέου νομικού πλαισίου, αποτελεί ποινικό αδίκημα η παράνομη διέλευση και τιμωρείται με πενταετή φυλάκιση η πρόκληση ζημιών στον φράχτη 175 χιλιομέτρων κατά μήκος των νότιων ουγγρικών συνόρων με τη Σερβία. Σαράντα πέντε πρόσφυγες συνελήφθησαν επιχειρώντας να περάσουν τον φράχτη και άλλοι 15 βαθύτερα εντός της χώρας. Όλοι τελούν υπό κράτηση.


 η κυβέρνηση Ορμπάν όχι μόνο εντείνει την καταστολή, αλλά ανακοινώνει ότι έλαβε απόφαση να αρχίσει προπαρασκευαστικές εργασίες για την επέκταση προς τη Ρουμανία του φράχτη που ολοκληρώνεται κατά μήκος των συνόρων με τη Σερβία.

«Έχουμε λάβει την απόφαση να αρχίσουμε προπαρασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή ενός φράχτη που να ξεκινάει από τα ουγγρο-σερβο-ρουμανικά σύνορα και να έχει εύλογο μήκος, για την περίπτωση που η μεταναστευτική πίεση μεταφερθεί προς την κατεύθυνση της Ρουμανίας» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μετά τις εκλογές τι σου ετοιμάζουν;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------