Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Κρατούμενοι των φυλακών χτίζουν τον φράχτη στην Ουγγαρία

Κρατούμενοι φυλακών δουλεύουν συνεχώς για την ολοκλήρωση ενός πελώριου φράκτη που σκοπό έχει να χωρίσει την Ουγγαρία από την Σερβία μέχρι τον Οκτώβριο για να εμποδιστή η λαθρομετανάστευση..
 
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο υπουργός Άμυνας της Ουγγαρίας παραιτήθηκε επειδή ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν δεν ήταν ικανοποιημένος με την εξέλιξη των εργασιών του φράκτη, μήκους 175χλμ.

Πέντε μέρες πριν την ψήφιση ενός νέου νόμου που θα επιτρέπει πιο αυστηρές περιπολίες στα νότια σύνορα της Ουγγαρίας, ο φράχτης απέχει πολύ από την ολοκλήρωση του. Οι κρατούμενοι εργάζονται εντατικά για να κατασκευάσουν τον φράχτη, ύψους 3,5 μέτρων, που θα εκτείνεται από τα ανατολικά της πόλης Ρόζκε μέχρι το τέλος των συνόρων της Ουγγαρίας με τη Σερβία.

Για την ώρα, οι λαθρομετανάστες μπορούν εύκολα να συρθούν από κάτω ή να σκαρφαλώσουν ένα πολύ πιο κοντό προσωρινό αγκαθωτό συρματόπλεγμα.

Η κυβέρνηση ελπίζει πως ο νέος φράχτης θα κάνει σχεδόν αδιαπέραστα τα σύνορα που, μέχρι πρόσφατα, έμοιαζαν να ξεθωριάζουν
kratoumenoi
Σήμερα, ο επιτελάρχης του Ορμπάν, Γιάνος Λαζάρ, ανακοίνωσε πως ο νέος φράκτης μπορεί να ολοκληρωθεί έως τις αρχές Οκτωβρίου, έναν μήνα πριν το προβλεπόμενο.

«Ο αριθμός των κρατουμένων που εργάζονται, ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες της παρούσας φάσης της κατασκευής», δήλωσε μια εκπρόσωπος της υπηρεσίας των φυλακών. Περίπου 350 κρατούμενοι εργάζονται σε όλο το μήκος των συνόρων, υπό την παρακολούθηση 65 δεσμοφυλάκων.

Μόλις οι κρατούμενοι ολοκληρώσουν την δουλειά τους, κανείς δεν θα έχει καμία αμφιβολία που τελειώνει η Ουγγαρία τελειώνει και που ξεκινά η Σερβία.
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------