Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πλήρωνε τους


ΕΡΤ:
Ανανέωση των συμβάσεων
2.111 εργαζομένων



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, την ανανέωση των συμβάσεων 2.111 εργαζομένων που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 16Α του ν.4173/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Αποτέλεσμα εικόνας για Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ 
Επίσης, ενέκρινε το σχέδιο παράτασης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης περιεχομένου προγράμματος μεταξύ της ΕΡΤ Α.Ε. και της Digea έως τις 30 Απριλίου 2016, με μείωση της μηνιαίας αμοιβής που υποχρεούται να καταβάλλει η ΕΡΤ.

Αναλυτικά:

  1. Ενέκρινε τη χορήγηση αδειών άνευ αποδοχών για το χρονικό διάστημα 28.08.15 – 30.09.15 σε υπαλλήλους της ΕΡΤ, οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
  2. Ενέκρινε την αναβίωση των συμβάσεων 2.111 εργαζομένων που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 16Α του ν. 4173/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
  3. Κατακύρωσε τα αποτελέσματα του Ανοικτού Διαγωνισμού και ανακήρυξε οριστικό ανάδοχο για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κτιρίων της ΕΡΤ Α.Ε. για δύο έτη, με μηνιαίο συνολικό τίμημα 14.100 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
  4. Αποφάσισε την προκήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών στατικής φύλαξης των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ για την περιοχή της Αττικής, με μέγιστο προβλεπόμενο κόστος 285.720 ευρώ ετησίως. Το Δ.Σ. της εταιρείας αποφάσισε παράλληλα και την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού στατικής φύλαξης διάρκειας πέντε μηνών, για την κάλυψη των αναγκών της ΕΡΤ μέχρι την ανάδειξη οριστικού αναδόχου. Η προβλεπόμενη μηνιάια δαπάνη ανέρχεται σε 18.810 ευρώ.
  5. Αποφάσισε τη ματαίωση του συνόλου των διαδικασιών ανάθεσης για τη μίσθωση τηλεοπτικών συνεργείων που περιλαμβάνονται στην ΑΔΣ 2143/23.10.14 (Πρακτικό 49/23.10.14, Θ. 11ο ).
  6. Ενέκρινε το σχέδιο παράτασης της σύμβασης παροχήςυπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης περιεχομένου προγράμματος μεταξύ της ΕΡΤ Α.Ε.και της Digea έως τις 30 Απριλίου 2016, με μείωση της μηνιαίας αμοιβής που υποχρεούται να καταβάλλει η ΕΡΤ Α.Ε.
  7. Ενέκρινε την τροποποίηση ΑΔΣ 447/20-8-2015 (Πρακτικό 69/20-8-2015, Θ. 1ο) Συγκρότηση Ομάδας ΚΕΕΠ, ως προς τη σύσταση των μελών της ομάδας.
  8. Ενέκρινε τη συμμετοχή της ΕΡΤ Α.Ε. στο κοινό exit poll των εταιριών δημοσκόπησης που θα διενεργηθεί την ημέρα των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και στα οποία λαμβάνουν μέρος τα υπόλοιπα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Στο κόστος συμμετοχής, το οποίο θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2015, συμπεριλαμβάνεται και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων από την ανάδοχο εταιρία, δια του διευθύνοντος συμβούλου της.
  9. Ενέκρινε την απόκτηση εκτενών στιγμιοτύπων (συνολικής διάρκειας 32 ωρών) του πρωταθλήματος VOLLEY LEAGUE Α1 Ανδρών και του Πρωταθλήματος Α1 Πόλο Ανδρών για τη σεζόν 2015 – 2016 από τη FORTHNET ΑΕ, έναντι παραχώρησης διαφημιστικού χρόνου αξίας 50.000 ευρώ.
  10. Ενέκρινε την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης (handball) 2015 – 2016, του FINAL FOUR, του Κυπέλλου καθώς και τριών (3) παιχνιδιών της Εθνικής Ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2017, έναντι παραχώρησης διαφημιστικού χρόνου αξίας 70.000 ευρώ.
  11. Ενέκρινε την απόκτηση εκτενών στιγμιοτύπων του EUROPA LEAGUE (συνολικής διάρκειας 30 ωρών) και της μετάδοσης του τελικού του EUROPA LEAGUE 2015 – 2016 από OTE TV, έναντι παραχώρησης διαφημιστικού χρόνου ή αρχειακού υλικού αξίας 130.000 ευρώ.
  12. Ενέκρινε την ανάθεση στον ΟΤΕ TV της τηλεοπτικής κάλυψης σε High Definition των αγώνων εντός έδρας του Ολυμπιακού για τους Ομίλους του Champions League και των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων (Euro qualifiers). Το Δ.Σ. της ΕΡΤ εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας να συμφωνήσει με τον ΟΤΕ TVτο αντάλλαγμα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με παραχώρηση διαφημιστικού χρόνου ή αρχειακού υλικού.
  13. Ενέκρινε την καταβολή σε πνευματικούς δημιουργούς τηλεοπτικών έργων που δεν έχουν συμβληθεί με οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ποσού αμοιβών αντίστοιχων των προβλεπομένων στις συμβάσεις μεταξύ της ΕΡΤ και των σχετικών με το αντικείμενο οργανισμών .

Έλληνα, το πικρό ποτήρι της ΕΡΤ ποιος θα το πληρώσει;

 

  Να τελειώσει το πολιτικό καραγκιοζιλίκι της αριστεράς

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------