Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

6.327 την ημέρα! έρχονται στην Ελλάδα, Μια ολόκληρη πόλη λαθρομεταναστών κάθε μέρα

Mediterranean_Update_15_September

Ο νέος αριθμός των εισερχομένων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, είναι -σύμφωνα πάντα με τον ΔΟΜ-340.991.

Άρα αφαιρώντας τους 309.356 της 8ης Σεπτεμβρίου, διαπιστώνουμε ότι σε 5 μόνο ημέρες προστέθηκαν 31.635 λαθρομετανάστες, ήτοι μέσος όρος 6.327 την ημέρα! εισβάλουν στην πατρίδα μας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «δεν είναι πλέον ασφαλής» εξαιτίας των «εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών» που έχει υποδεχθεί, υποστήριξε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, στο κοινοβούλιο της χώρας του και προειδοποίησε ότι ενδέχεται ανάμεσά τους να υπάρχουν «τρομοκράτες».

 

Φράχτης και συρματόπλεγμα εμποδίζουν τους πρόσφυγες να μεταβούν στην Ουγγαρία, ενώ περισσότεροι από 100 αστυνομικοί έχουν σταλεί στα σύνορα.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, οι ουγγρικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα όταν ομάδα προσφύγων επιχείρησε να περάσει τα σύνορα.

Ανταποκριτής του BBC ανέφερε ότι κάποιου είδους πυροβολισμοί ακούστηκαν και τρία ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο.



Σήμερα, ήρθε και η πρώτη καταδίκη πρόσφυγα, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία της Ουγγαρίας.

Ουγγρικό δικαστήριο έκρινε ένοχο έναν Ιρακινό επειδή «πέρασε παράνομα τα σύνορα». Το δικαστήριο ζήτησε την απέλαση του άνδρα και του απαγόρευσε την είσοδο στην Ουγγαρία για έναν χρόνο. Ο άνδρας αναμένεται να επιστρέψει στη Σερβία, ενώ καλείται να πληρώσει και δικαστικά έξοδα. 

Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Τουρκία προσπαθούν να φτάσουν με τα πόδια στα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα.



Η Αυστρία αποφάσισε να επεκτείνει τους αυστηρούς ελέγχους και στα σύνορα με τη Σλοβενία μέσα στις επόμενες ώρες. Ήδη, η χώρα είχε επιβάλλει αυστηρούς ελέγχους στα σύνορα με την Ουγγαρία.

Από την πλευρά της, η Σλοβακία ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να μην εφαρμόσει απόφαση της ΕΕ για υποχρεωτικές ποσοστώσεις στην μετεγκατάσταση αιτούντων άσυλο, «Κανείς δεν θα μας υπαγορεύσει τι να κάνουμε» σημείωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ρόμπερτ Φίκο.
Αποτέλεσμα εικόνας για οι ελληνες πεινανε

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------