Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Οι Έλληνες πολίτες, ακόμη και τώρα παίζουν τον ρόλο αγελάδας

Για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τρεις “τάξεις” πολιτών οι οποίοι σίγουρα δεν είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματα.

Υπάρχουν οι κομματικοί του στρατοί, 
υπάρχουν οι λαθρομετανάστες 
υπάρχουν και οι απλοί Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ακόμη και τώρα παίζουν τον ρόλο αγελάδας που αρμέγεται προκειμένου να μπορούν οι διάφοροι “ιδεολόγοι” των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόζουν τις φαντασιώσεις τους. Αυτή είναι η αλήθεια.

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με επίσημη επιστολή στις 18 Απριλίου προς τους επικεφαλής των περιφερειών της χώρας πρότεινε την εγκατάσταση εκατοντάδων παράνομων μεταναστών σε «αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα»!

Όπως  αναφέρεται χαρακτηριστικά η «παροχή ανοιχτών δομών φιλοξενίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης τόσο για τα δικαιώματα των προσφύγων όσο και για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Εκτός από τη φιλοξενία σε διαμέρισμα, το σχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στο σχέδιο του προβλέπει, μεταξύ άλλων, «την σίτιση και την παροχή ειδών ένδυσης και υπόδησης», «τη χορήγηση μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με τα μαζικά μέσα μεταφοράς» και «την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης». Κατά το σχεδιασμό του υπουργείου, το σχέδιο αυτό, το οποίο θα υλοποιηθεί σε «σύντομο χρόνο έναρξης».

Δεν ξέρουμε ακόμη εάν το υπουργείο σκοπεύει να πάρει ένα διαμέρισμα για τον κάθε λαθρομετανάστη, ή προτίθεται να τους βάλει δύο και τρεις στο κάθε ένα (με ποια κριτήρια άραγε;).

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι την στιγμή που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως προτεραιότητά  να βολέψει τα εκατομμύρια ξένους που έχουν έλθει στην οικονομικά βουλιαγμένη χώρα μας ας μην ξεχνάει τουλάχιστον τις, εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που στενάζουν οικονομικά και δεν μπορούν να συντηρήσουν τα σπίτια τους και τα παιδιά τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------