Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, η πρώτη φορά αριστερά Πετάει τα παιδιά μας και τις Ελληνικές οικογένειες στους δρόμους.

Ελληνικές οικογένειες στην Πάτρα έχασαν τα σπίτια τους λόγω οφειλών και βρέθηκαν στον δρόμο. Για τους Έλληνες που δυστυχούν, καμία συνιστώσα και κανένας από τα κόμματα δεν ενδιαφέρθηκε. Κανείς δεν θα κάνει διαδήλωση και κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί για τον θάνατο των Ελλήνων. Τον μεγαλύτερο ρατσισμό τον βιώνει ο Ελληνικός λαός

Σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, παλαιές αποθήκες και παροπλισμένα αυτοκίνητα, χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής ζουν τα τελευταία 24ωρα 10 μικρά Ελληνόπουλα μαζί με τους γονείς τους, που έχασαν λόγω οφειλών τα σπίτια τους, ενώ τα παιδιά παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματα τους στο σχολείο που πηγαίναν.

Οι δραματικές αυτές σκηνές εκτυλίσσονται στην Πάτρα, στην περιοχή των Δεμενίκων, με το εκπαιδευτικό προσωπικό να προσπαθεί αν απαλύνει την περιπέτεια των παιδιών και τον εκπολιτιστικό σύλλογο, σε συνεργασία με το «Φωτεινό Αστέρι», να βρίσκουν συμπαράσταση σε γαιοκτήμονα της περιοχής που όσο χρειάζεται δέχθηκε να προσλάβει στα χωράφια του δύο μπαμπάδες αλλά και στην Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδας, η οποία ανέλαβε να εφοδιάσει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τις 4 αυτές Ελληνικές οικογένειες.

Μάλιστα εκπρόσωποι των Εφοπλιστών θα έρθουν οι ίδιοι στην πλατεία των Δεμενίκων όπου θα έχουν επαφή με τις Ελληνικές οικογένειες και θα τους δώσουν προσωπικά την βοήθεια που θα συγκεντρώσουν, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα το θέμα ευαισθητοποίησε και ομάδα επιχειρηματιών της Πάτρας, η οποία θα αναλάβει τα έξοδα άμεσης στέγασης των εν λόγω Ελληνικών οικογενειών, είτε σε σπίτια, είτε σε ξενοδοχεία.

«Είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και ήθος που δεν ήθελαν να μαθευτεί το πρόβλημα των εξώσεων και της ανεργίας που βιώνουν, όμως μπροστά στην απελπισία για την επιβίωση των παιδιών τους, μας ενημέρωσαν για τα όσα βιώνουν», σχολίασε στο «patrastimes.gr», ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Δεμενίκων Αντώνης Γκόλφης, που συμπλήρωσε: «Είναι τόσο περήφανες οικογένειες που χαμογελούν για αν καλύψουν την δυστυχία τους από τους υπολοίπους».

Έλληνα τι δεν καταλαβαίνεις;
Εξαθλιώνουν συστηματικά τον Ελληνικό λαός, 
η μεγαλύτερη γενοκτονία σε καιρό ειρήνης.
Αυτό είναι το αδιέξοδο της μνημονιακής πολιτικής. Η πείνα. Η πείνα των παιδιών μας. Στο σημείο αυτό μας έφεραν με μαθηματική ακρίβεια οι απάνθρωπες περικοπές των πενιχρών εισοδημάτων, η διάλυση της παραγωγής, η παράλυση της αγοράς, η τιμωρητική λιτότητα. 

Στην Ελλάδα του πολυπολιτισμού και της βαρβαρότητας του μνημονίου που το ονόμασαν θεσμό, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δεν είναι οι Ρομά ούτε οι ομοφυλόφιλοι ούτε βέβαια οι αλλοδαποί. 
Εκ των πραγμάτων αλλά και εκ των συνθηκών, τα αληθινά αδύνατα πληθυσμιακά τμήματα του εθνικού μας συνόλου είναι οι Έλληνες.

Ένας στους δύο Έλληνες μαθητές που φοιτούν σε σχολεία ιδιαίτερα ευπαθών περιοχών αντιμετωπίζει επισιτιστική ανασφάλεια, το 42% των παιδιών δεν έχει φυσιολογικό βάρος, αφού μία στις έξι Ελληνικές οικογένειες δεν έχει πηγή εισοδήματος. Τα στοιχεία παρουσίασε η καθηγήτρια και διευθύντρια του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κυρία Αθηνά Λινού.

 Η πραγματικότητα και το δράμα του Ελληνικού λαού αποκαλύπτει την «αντιρατσιστική» υποκρισία και τον ψευτοανθρωπισμό των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», της «πρώτης φοράς αριστερά» και των περιβόητων ΜΚΟ.

 Και όλα αυτά ενώ οι διεθνείς τοκογλύφοι εισπράττουν κανονικότατα τις δόσεις τους από την πρώτη φορά αριστερά και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους συνεχίζουν να ζουν σε βάρος όλων ημών των υπολοίπων.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------