Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Στην Ιεράπετρα 26χρονος Πακιστανός τέρας κατακρεούργησε 53χρονο μέσα στο παραδοσιακό μπακάλικο που διατηρούσε το θύμα.

Σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 53χρονου με μπαλτά, στις 14 Ιουνίου 2014 στην Ιεράπετρα, επέβαλε το Κακουργιοδικείο Ηρακλείου στον 27χρονο τέρας από το Πακιστάν.

Επίσης τον καταδίκασε σε 26 χρόνια για δύο απόπειρες δολοφονίας και βιασμό και 31 μήνες για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία κατά συρροή.

Το βράδυ της 14ης Ιουνίου 2014, ο 26χρονος τότε κατακρεούργησε 53χρονο μέσα στο παραδοσιακό μπακάλικο που διατηρούσε το θύμα.

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε 50χρονο Ιεραπετρίτη επιχειρηματία ο οποίος βρίσκονταν σε ταβέρνα δίπλα από το ζαχαροπλαστείο που διατηρεί.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Πακιστανός δράστης βγήκε τρέχοντας από ένα στενό και χτύπησε τον 50χρονο στο κεφάλι φέροντας του τραύματα με ένα μπαλτά.

Ο Πακιστανός δεν σταμάτησε να χτυπάει με μανία το δεύτερο θύμα του ούτε όταν έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι παλιότερα είχε εργαστεί για το θύμα του. 
Την σκηνή παρακολούθησαν έντρομοι δεκάδες πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο. Στη συνέχεια επιτέθηκε και σε αστυνομικό που προσπάθησε να τον αφοπλίσει.

Νωρίτερα είχε αποπειραθεί να βιάσει μια γυναίκα, τη σύζυγο του ανθρώπου στον οποίο εργαζόταν, απειλώντας την με μαχαίρι…όπως διαβάσαμε στο  candianews.gr

Για τα θύματα του Πακιστανού δεν έγινε καμιά διαμαρτυρία από καμιά αριστερή οργάνωση, κόμμα ή συνιστώσα. Ούτε καμιά γυναικεία οργάνωση διαμαρτυρήθηκε για την απόπειρα του βιασμού με απειλή μαχαιριού.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------