Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΥΡΙΖΑ-ΣΦΥΡΙΖΑ Σειρά είχε η πολυαναμενόμενη 13η σύνταξη,

ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ “ΘΑΥΜΑ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Σειρά είχε η πολυαναμενόμενη 13η σύνταξη, την οποία ακύρωσε ουσιαστικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κορωνάκης, οι δανειστές αμφισβητούν ότι η Ελλάδα έχει τους πόρους για να δώσει τη 13η σύνταξη και έτσι είναι πολύ πιθανό και αυτή η εξαγγελία να πάει πίσω έναν χρόνο.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να αντικατασταθεί η 13η σύνταξη με επίδομα, σκέψη που στην πορεία μεταβλήθηκε ώστε να δοθεί το επίδομα μόνο σε όσους παίρνουν σύνταξη μέχει 500 ευρώ.

Φυσικά τώρα λίγη σημασία έχει, καθώς όπως φαίνεται μετά τον κατώτατο μισθό και τον ΕΝΦΙΑ ακόμη ένα κομμάτι του προγράμματος της Θεσσαλονίκης αλλάζει.

Η πρώτη φορά αριστερά βγήκε με βάρκα την ελπίδα. Τώρα όλο και περισσότεροι Έλληνες διαπιστώνουν ότι δεν ήταν μόνο στραβός ο γιαλός αλλά και πως στραβά αρμενίζουμε.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------