Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τον έσφαξαν τρείς ισλαμοφασίστες για 120 ευρώ

Τρομερό, το πόσο λίγο κόστιζε 
γι' αυτούς μία ανθρώπινη ζωή.

Στην μνήμη του Μανώλη.
Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία όπου έμενε στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του, με το οποίο θα μετέφερε στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του.

Εκείνη τη στιγμή δέχθηκε τη άνανδρη δολοφονική επίθεση από τρεις λαθρομετανάστες Αφγανούς, οι οποίοι είχαν βάλει στο μάτι την κάμερα που κρατούσε και με την οποία σκόπευε να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της νεογέννητης κορούλας του.

Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του, η γυναίκα του κατέβηκε από την πολυκατοικία μαζί με την μητέρα της αναζητώντας τον και τον αντίκρισε νεκρό μέσα στα αίματα!

Σήμερα η χήρα του 44χρονου, η οποία ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά» μεγαλώνοντας ολομόναχη τα δυο τους παιδιά εξομολογείται πως όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να αντλήσει δύναμη από τα παιδιά της.

Για εκείνο το μοιραίο πρωινό  
η χήρα του 44χρονου λέει στο MEGA:
«Αποφάσισα μαζί με την μητέρα μου επειδή αργούσε, να κατέβουμε και να προχωρήσουμε στον δρόμο προς το παρκινγκ για να δούμε τι συμβαίνει! Αυτό που είδα μπροστά μου ήταν κάτι φρικαλέο που δεν θέλω να περιγράψω και να επαναλάβω!»

«Σκότωσαν τον στήριγμά μου»
 «Αυτό που μου φάνηκε τρομερό είναι το πόσο λίγο κόστιζε για αυτούς μια ανθρώπινη ζωή. Ήταν τρεις εναντίον ενός. Θα μπορούσαν να τον έχουν ακινητοποιήσει, να τον έχουν τραυματίσει. Θα μπορούσαν να τον είχαν κλέψει με κάθε τρόπο, δεν υπήρχε λόγος να τον σκοτώσουν!» και καταγγέλει ότι η πολιτεία όφειλε όλα αυτά τα χρόνια να είχε πάρει μέτρα για να ελέγξει την κατάσταση και να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες..

Είναι πολύ σκληρή η εικόνα του νεκρού άντρα μου.

Δεν μου απεύθυνε κανείς προσωπικά συλλυπητήρια
από όσους υποσχέθηκαν τότε να με βοηθήσουν

Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία οι δυο από τους τρεις Αφγανούς δολοφόνους ηλικίας 27 και 20 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν και ομολόγησαν: είχαν πουλήσει στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ την βιντεοκάμερα που ήταν η αιτία για να σφάξουν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη.

Ο τρίτος δολοφόνος, διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται έως και σήμερα.
Το αιματηρό περιστατικό δείχνει με το χειρότερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα της χώρας.



Φτάσαμε σαν χώρα στο σημείο μηδέν και μυαλό δεν βάζουμε…
Για τον Μανώλη δεν έγινε καμία πορεία ή διαμαρτυρία ή συλλαλητήριο στην πολυπολιτισμική Ελλάδα γιατί το θύμα ήταν Έλληνας.

Μανώλης Καντάρης, το γελαστό παιδί 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------