Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο

Στο κενό πέφτοντας από τα τείχη του Ηρακλείου στην περιοχή του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου βρέθηκε μια Ελληνίδα 50χρονη γυναίκα μητέρα ενός παιδιού.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα  προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Διερχόμενοι ειδοποίησαν τις Αρχές και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από το ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η γυναίκα που απ΄ότι φαίνεται ήταν σε δεινή οικονομική θέση, σοκάρει με το γράμμα της το οποίο αποκαλύπτει το neakriti.gr
«Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες», αναφέρει μέσα στις γραμμές που βάφτηκαν με το αίμα της.
Η γυναίκα απευθύνεται στο σύζυγό της και ζητά συγνώμη από την κόρη της αλλά, όπως γράφει, δεν άντεχε άλλη «ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα» όπως ανέφερε συγκεκριμένα.
Μέσα σε λίγες γραμμές η 50χρονη αναφέρει:
«Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας».

Στα όρια της εξαθλίωσης η Ελληνική οικογένεια.
Γι' αυτήν την Ελληνίδα δεν θα γίνει καμία διαδήλωση.
Νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε το πρωί της Πέμπτης στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια» αποκαλύπτει πως μόνο για τον μήνα Φεβρουάριο από 01.02.2014 μέχρι και 28.02.2014. η Βουλή θα πληρώσει κάτι παραπάνω από 36.000 ευρώ μόνο για εφημερίδες που δεν τις διαβάζει κανένας.
Τι δεν κατάλαβες τώρα Έλληνα;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------