Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το πόθεν δεν θα το μάθουμε ποτέ

Αυτό που απέδειξε η κατάθεση του έσχες (γιατί το πόθεν δεν θα το μάθουμε ποτέ) των Ελλήνων βουλευτών, είναι πως είμαστε μια χώρα με πλούσιους βολευτές και φτωχούς κατοίκους.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας για την υπόθεση του λογαριασμού με τα περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια που εντοπίστηκε στην Σιγκαπούρη και σχετίζεται με την προμήθεια των υποβρυχίων από το ΥΠΕΘΑ. Το πρώην στέλεχος του υπουργείου Άμυνας, την περίοδο 1996-2002, λογοδοτεί για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για τα υποβρύχια. Κατά ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Τεράστια ερωτηματικά προκύπτουν για τις εταιρείες που εμπλέκονται στην αγοραπωλησία μετοχών των Ελληνικών Ναυπηγείων (ΕΝΑΕ) όσο και την πορεία των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που δαπανήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο, με τελικό αποτέλεσμα σήμερα τα Ναυπηγεία να παραμένουν κλειστά, τα υποβρύχια να ρημάζουν και οι εργαζόμενοι σε αυτά να παραμένουν απλήρωτοι και να μαστίζονται από την ανεργία.

Καταντήσατε την Ελλάδα μια χώρα συσσιτίων, αυτοκτονιών, ζητιάνων, ανέργων, με μια αριστερά που το μόνο που την απασχολεί είναι να βολευτή με αργομισθίες στην ΕΡΤ, στα υπουργία και στα πανεπιστήμια. Φτου σας ξεφτίλες, ωραία τα κατάφερες μικρούλι τζυριζάκι-τζυπρακι

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------