Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Λέμε ΟΧΙ στην διάλυση της Ελληνικής Τυπογραφίας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4-12-2013 η προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας Περιστερίου σχετικά με την απόλυση των δύο εργαζόμενων στην εταιρεία «Διονυσοπούλου Αικατερίνη ΜΟΝ ΕΠΕ». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποδείχθηκε με στοιχεία ότι η εταιρεία τήρησε τα νόμιμα αποζημίωσε κανονικά τους απολυθέντας, οπότε η επιθεώρηση εργασίας δεν μπόρεσε να υποχρεώσει τον εργοδότη να πάρει πίσω τις απολύσεις.
.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!
Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε η εξαπάτηση των εργαζομένων από τα παπαγαλάκια της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων που προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να εκθέσουν και να οδηγήσουν στο λουκέτο μια ακόμη Ελληνική επιχείριση.

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν; Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη. Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση. Λέμε ΟΧΙ στην διάλυση της Ελληνικής τυπογραφίας από την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------