Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Λέμε ΟΧΙ στην εισαγόμενη κάρτα καλάντων.

Πες τα νόμιμα φέτος
Η κάρτα καλάντων θα φέρετε σε εμφανές σημείο. Προτιμάτε το μέτωπο για ποιο εύκολο έλεγχο.
Ήδη έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων για την προμήθεια της.

Λέμε ΟΧΙ στην εισαγόμενη κάρτα καλάντων.
Μετά από αποκλειστικές πληροφορίες του typografeio, εικάζεται ότι η κάρτα καλάντων τυπώθηκε στην Βουλγαρία από εταιρία  Ελληνικών συμφερόντων!!! μετά από παρότρυνση συνδικαλιστών του κλάδου ώστε να βοηθήσουν και τους ξένους εργάτες στις άγιες τούτες μέρες....

Λέμε ΟΧΙ στην εισαγόμενη τυπογραφία
Πραγματικός αντίπαλος για τον κλάδο είναι τα κομματικά μονοπώλια των συνδικαλιστών, το σταλινικό καπιταλιστικό σύστημα, οι αριστεροί κεφαλαιοκράτες και το σάπιο πολιτικό τους σύστημα που στρέφουν τις εκτυπώσεις στην Βουλγαρία και στην Τουρκία αδιαφορώντας για την εξαθλίωση της Ελληνικής τυπογραφίας και των Ελλήνων εργατών.

Ο λαός έχει ανάγκη μια ισχυρή Ελληνική εργατική - λαϊκή τάξη. που προϋποθέτει δυνατό εργατικό κίνημα . Χρειάζεται ένα νέο Ελληνικό εργατικό  κίνημα που θα ενώσει την εργατική τάξη, θα ενισχύσει τον ταξικό προσανατολισμό, θα οικοδομήσει τον ανεξάρτητο συνδικαλισμό.
Βάθρο για την ανακούφιση σήμερα της χειμαζόμενης Ελληνική λαϊκής οικογένειας, αλλά και για την αντεπίθεση, για συνολικότερη ρήξη και ανατροπή του απαράδεκτου σταλινικού καθεστώτος που προσπαθούν τα κομματικά "βαποράκια" να το περάσουν στην συνείδηση των εργατών σαν την μόνη λύση..

Κριτήριο στις σημερινές συνθήκες πρέπει να είναι ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να ικανοποιηθούν οι εργατικές ανάγκες. Αρκεί να ξεμπερδέψουμε με την αριστερή καπιταλιστική ιδιοκτησία ιδεών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------