Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πακτωλός χρημάτων στους δημοσιογράφους

Απίστευτο και όμως αληθινό (Ελληνικό)!
Διαβάστε τα κατορθώματα των ανεξάρτητων, αντικειμενικών δημοσιογράφων που ξέχασαν τους 2.850.000 ανέργους του ιδιωτικού τομέα, τις 850.000 κατεστραμμένες Ελληνικές επιχειρήσεις, την σφαγή μισθωτών-συνταξιούχων και ασχολούνται μόνο πως θα βολέψουν το σινάφι τους με λεφτά του Ελληνικού λαού στην ΕΡΤ, στο δημόσιο και πως θα συνεχίζουν να αρπάζουν το Αγγελιόσημο ζητώντας ακόμα και να εξαιρεθούν από τα μέτρα που πλήττουν όλους τους Έλληνες;


Οι συνδικαλιστές των κομματικών δημοσιογραφικών παρατάξεων μοιράζουν αβέρτα χρήμα που δεν τους ανήκει. Ακόμη χειρότερα, ροκανίζουν τα αποθεματικά του ταμείου τους, και ζημιώνουν το μέλλον του και όλους τους μετόχους μέλη του συνταξιούχους και ενεργούς!

Ο Κλάδος των ΜΜΕ, τα περισσότερα από τα οποία σπέρνουν καθημερινά τον τρόμο στην ελληνική κοινωνία, νομίζει ότι μπορεί επιδεικτικά και προκλητικά να παραβιάζει το νόμο 4093/12-11-2012, που ισχύει για όλους τους Έλληνες χωρίς εξαιρέσεις την στιγμή που ο προϋπολογισμό του Ταμείου τους, εμφανίζει στο τέλος της τρέχουσας οικονομικής χρήσης έλλειμμα 21.000.000 € !!!

Πράγμα που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, επικουρικού ταμείου των δημοσιογράφων, την Τετάρτη αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δώσει δώρο Χριστουγέννων, σε όλους τους συνταξιούχους δημοσιογράφους (2000 περίπου) χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν! παρ´ όλο που το Δώρο Χριστουγέννων έχει καταργηθεί με νόμο ψηφισμένο από την Βουλή των Ελλήνων!!!

Τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση έδειχναν καθαρά ότι ο ΕΔΟΕΑΠ με την καθίζηση των εσόδων λόγω της κρίσης και το κούρεμα του PSI στα Αποθεματικά του που δεν τολμά να μιλήσει κανένας δημοσιογράφος βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα οι άνεργοι δημοσιογράφοι υποφέρουν από την κρίση που το σινάφι τους συντηρεί, στηρίζει και ελέγχει.

Είναι φανερό ότι το ΔΣ που μόλις πριν λίγες ημέρες παραδέχθηκε δημόσια ότι τα χρήματα δεν επαρκούν παρά μόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2014 αποφάσισε να στηρίξει με την ψήφο του αύξηση του ελλείμματος για το 2013 από 21 σε 22,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο και μόνο προκειμένου να εξευμενίσει τους 2000 συνταξιούχους του ΕΔΟΕΑΠ καταπατώντας τα ίδια τα ασφαλιστικά συμφέροντα και τα ανθρώπινα δικαιώματα των 18.500 ασφαλισμένων τους δίνοντας στους συνταξιούχους του δώρο Χριστουγέννων από λεφτά που δεν υπάρχουν κατά παράβαση του νόμου.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κλάδος των ΜΜΕ εκπροσωπείται από 18 βουλευτές δημοσιογράφους – ανάμεσα τους 4 υπουργοί – στο Κοινοβούλιο αρκετοί από τους οποίους είναι συνταξιούχοι του ΕΔΟΕΑΠ!.

Διαβάστε και αυτό. Η προκαταρκτική έκθεση του ΟΟΣΑ περί ανταγωνιστικού πλαισίου στη χώρα μας, εισηγείται την κατάργηση του Αγγελιοσήμου, που εισπράττεται από τα Ταμεία των δημοσιογράφων. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αυξήσει κατά 1,8 δις. Ευρώ ετησίως την καταναλωτική ικανότητα των πολιτών και τη διαφημιστική αγορά.

Μιλάμε για πολλά λεφτά πατριώτη που τα εισπράττουν οι δημοσιογράφοι και το ταμείο τους εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας και των ανέργων εργατών. Όλοι αυτοί, οι μεγάλοι παντογνώστες δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι και καθηγητάδες και σπουδαγμένοι στα Χάρβαρντ και στα Λονδίνα, που σου κουνάνε το δάκτυλο όλοι μα όλοι μασουλάνε σήμερα απ’ το πιάτο σου και γεμίζουν τις σαπιοκοιλιές τους με τον κόπο σου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------