Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Παρακολουθώ άφωνος όσα γίνονται σε αυτή την χώρα

Παρακολουθώ το ξεπούλημα του λάου που παρακολουθεί κι αυτός αμίλητος πληρωμένους δολοφόνους που ατιμώρητοι και αδιάντροποι μας κοιτάνε μέσα από το γυαλί της τηλεόρασης και μας λένε ότι δεν θα σταματήσουν αν δεν μας σώσουν τελείως.

Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’. 17 Νοεμβρίου 1973. Ήταν όλοι τους επαναστάτες. Είπαν
το δικό τους. γενναίο ΟΧΙ στο
σταλινισμό, αγωνίστηκαν και κέρδισαν την ελευθερία και τη κομματοκρατία για να καταστρέψουν τον Ελληνισμό με τις κλοπές, τις ρεμούλες, τα τζαμιά και τους λαθρομετανάστες .

Γιατί αυτή η σιωπή; Τι μας συμβαίνει; Μπορούμε να τους σταματήσουμε, να τους νικήσουμε  και να τους διώξουμε!!! Ας σταθούμε κι εμείς μπροστά στην πόρτα του Πολυτεχνείου, κι ας προσευχηθούμε να τιμωρηθεί η σιχαμένη γενιά του πολυτεχνείου που κατέστρεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!! Τι σύμπτωση ε; Ντροπή σου αχάριστε λαέ.

 Μην αρχίσουμε τώρα ότι η γενιά του Πολυτεχνείου εξαργύρωσε προδοσίες και ότι φωνές του Πολυτεχνείου γίνανε φωνές των κατοχικών πολιτικών.

Το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε τιμώντας εκείνα τα σχεδόν αμούστακα που δεν ήξεραν τον όρο κόμμα αλλά ένιωθαν τον όρο Ελευθερία είναι να αδειάσετε τον χώρο του Πολυτεχνείου από την παρουσία σας, να περιφρουρήσετε τις γύρω οδούς να μην σπεύσουν τα κομματικά συνδικαλιστικά κομματόσκυλα για μια φωτογραφία “επανάστασης” και να κρατήσετε ενός λεπτού ντροπή. Όχι για τους ανύπαρκτους νεκρούς αλλά για την Ιδέα που σκοντάφτει πάνω σας απαγορεύοντας της να γίνει πραγματικότητα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------