Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τα πανηγύρια για την ανάπτυξη που έρχεται

Η απαίτηση του εκδότη της «Ελευθεροτυπίας» προς τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν... οικειοθελώς!!! διότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα δείχνει πως το σχέδιο για την επανακυκλοφορία της εφημερίδας δεν έχει πολύ μέλλον.

Στόχος είναι να μειωθεί δραματικά ο αριθμός των εργαζομένων έτσι ώστε η εφημερίδα να συνεχίσει να εκδίδεται μήπως και βρεθεί κάποιος επενδυτής για να τη διασώσει.

Χωρίς εργαζόμενους όμως δεν υπάρχουν εφημερίδες και δίχως αμοιβές δεν μπορεί να προχωρήσει κανένα σχέδιο. Οι εργαζόμενοι στην «Τρίτη όψη» είναι απλήρωτοι 2 μήνες και οι συνεργάτες δεν έχουν λάβει χρήματα εδώ και 5 μήνες.

Κάποιοι εκ των συνεργατών έχουν ήδη δηλώσει πως θα αποχωρήσουν όμως η κύρια μάζα όσων βρίσκονται στο μισθολόγιο, δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να αποχωρήσουν χωρίς να λάβουν χρωστούμενα και αποζημιώσεις.

Οι αποφάσεις τους θα ληφθούν στη γενική συνέλευση της Πέμπτης και θα τεθεί υπόψιν της ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή, οπότε και θα καθοριστεί αν προχωρήσουν σε απεργία ή σε επίσχεση. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν το Κυριακάτικο φύλλο που θα είναι έτοιμο ως την Παρασκευή να είναι το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει, μέσα σε ένα σκηνικό υπό κατάρρευση. κλικ
Με διάφορα ψέματα, τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ μαζί με τα δεκανίκια τους ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και με την καθοδήγηση του ΠΑΜΕ, εξαθλιώνουν των Ελληνικό λαό. 

Σε συνθήκες τεράστιας ανεργίας και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης, στηρίζουν την λαθρομετανάστευση, καταργούν κάθε δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή της Ελληνικής εργατικής τάξης. 

Προσπαθούν όλα τα εγκλήματα τους να τα νομιμοποιήσουν στη συνείδηση μας με τη μονιμοποίηση όλων των ανθελληνικών, αντεργατικών μέτρων και με την "ρετσινιά" του ρατσισμού αγνοώντας πως μόνο ο Έλληνας είναι το μόνιμο θύμα τους.-

 Καμιά θυσία από όσες μας ζητούν, δεν έχει αντίκρισμα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------