Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με τις απόψεις μου, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα!



Και στην ΕΡΤ είμαστε όλοι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!
 Λαθρομετανάστης «ως η φωνή των ανθρώπων μέσα στην Αμυγδαλέζα» ο οποίος ουδείς γνωρίζει τι και ποιον εκπροσωπεί μίλησε ουρλιάζοντας κάτω από τις επευφημίες των συγκεντρωμένων έξω από την ΕΡΤ.

Οι παριστάμενοι αναστατώθηκαν και ξεσηκώθηκαν!!! με τον λαθρομετανάστη, τον χειροκροτούσαν, του φώναζαν μπράβο, φώναζαν συνθήματα και κουνούσαν τις σημαίες του ΠΑΜΕ.

Αυτή ήταν η ΕΡΤ. Μια ΕΡΤ των αριστερών χαραμοφάηδων και των λαθρομεταναστολάγνων! Προτιμούν τους λαθρομετανάστες απ' τους Έλληνες γιατί έχει διαφθαρεί τόσο η συνείδησή τους που κάθε τι ανθελληνικό τους εξιτάρει

Από πότε οι παράνομοι λαθρομετανάστες είναι εκπρόσωποι των Ελλήνων της Αυστραλίας;;; 
και από πότε είναι κομμάτι αυτής της κοινωνίας;;;

Κλείνει ρολά η Ελλάδα.πατριώτη, σε αυτό το βίντεο, αυτούς που βλέπεις, είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για την κατάρρευση της χώρας.

Τα χιλιάδες ανεγκέφαλα κομματόσκυλα που πάντα χειροκροτούσαν οτιδήποτε διεφθαρμένο και ανθελληνικό χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες φτιάχνοντας τον μελλοντικό τους στρατό και τους μελλοντικούς τους ψηφοφόρους.

Να είσαι σίγουρος πατριώτη ότι ο ανθελληνικός συρφετός που διαλύει την χώρα τα "δυνατά σαγόνια" της δημοσιογραφίας, και της κομματοκρατίας που μας κυβερνούν τόσα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. Τους περιμένουν νέες μεγάλες καρέκλες, μάααασες και ξάαααπλες στη ΝΕΑ ΕΡΤ.

Το πρόβλημα σε αυτή την χώρα τελικά το έχουν κατά κύριο λόγο όσοι ακόμα και σήμερα δε συνειδητοποιούν ότι με τα χρήματα, τις αυτοκτονίες, την ανεργία και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού περνούν καλά τα κομματόσκυλα, τα τσιράκια τους και οι λαθρομετανάστες.-

Τον λογαριασμό βέβαια τον πληρώνουν πάντα οι Έλληνες μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα και οι συνταξιούχοι.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------