Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πακιστανός φονιάς "έλιωσε" τα κεφάλια δυο Ελλήνων για ρατσιστικούς και θρησκευτικούς λόγους

Κυνικός και αμετανόητος φέρεται πως είναι κατά την ομολογία του ο 23χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε -με την βοήθεια ομοεθνών του- με πέτρα χθες ένα ανδρόγυνο στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

Έχει μεταφερθεί ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου κατά την κατάθεσή του ομολόγησε το έγκλημα και αποκάλυψε πως "έλιωσε" με πέτρα τα κεφάλια των θυμάτων του. Εικάζεται πως ο Πακιστανός ενήργησε με την συνδρομή ομοεθνών του.

Η 55χρονη γυναίκα ήταν Συνταξιούχος Τράπεζας ενώ ο σύζυγος της Γυναικολόγος Ιατρός. Η κόρη τους χθες προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους όλη την ημέρα και στο τέλος απευθύνθηκε στο Α.Τ. Αλιβερίου.Το απόγευμα του Σαββάτου η Αστυνομία εισέβαλλε στην οικία και βρήκε το ανδρόγυνο με λιωμένα κεφάλια μέσα στα αίματα!

 Όπως είπε στους αστυνομικούς φρουρούς του, θέλησε να γίνει «μάρτυρας»! 

Ύστερα από εξαντλητική ανάκριση, ο 23χρονος περιέγραψε με κυνικότητα πώς συνέθλιψε το κεφάλι της 54χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ο Πακιστανός είχε ήδη εισβάλει στο υπνοδωμάτιο και είχε αφήσει το άψυχο σώμα του 56χρονου γυναικολόγου σε μια λίμνη αίματος!

Μπήκε σαν «μάρτυρας» και τους «καθάρισε» Η υπόθεση θα μπορούσε να θυμίζει θρίλερ με προμελετημένο έγκλημα. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες και στα παράθυρα του σπιτιού, ενώ το κτήριο δεν είχε σημάδια από έρευνα, γεγονός που δεν δικαιολογεί το κίνητρο της ληστείας. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 23χρονος Πακιστανός μπήκε στο σπίτι από την είσοδο και είχε σχεδιάσει το έγκλημά του, στο οποίο πρέπει να είχε τη συμμετοχή τριών ή τεσσάρων ακόμα ομοεθνών του.

Εντύπωση προκάλεσαν στην αρχή οι θρησκευτικές αναφορές που έκανε ο δράστης.

Η βιαιότητα υπό την οποία ξεψύχησαν ο 56χρονος και η 54χρονη ήταν ζωγραφισμένη στα νεκρά σώματά τους. Το πλήρωμα του περιπολικού συγκλονίστηκε με την εικόνα φρίκης που αντίκρισε.

Ο Πακιστανός σημειώνεται ότι βρίσκεται και παράνομα στην χώρα. Είναι ένα από τα ταξικά μας αδέλφια  όπως υποστηρίζει το ΚΚΕ ή ένας οικονομικός μετανάστης 'όπως υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ και οι ΜΚΟ της κουλτούρας και του ανθελληνισμού. Η νεαρή κόρη του ζευγαριού , χαρακτήρισε τον δράστη «καλό και υπάκουο παιδί».

Δεν σέβονται καθόλου την ανθρώπινη ζωή. Ποια βιώματα μπορείς να έχεις ώστε να παίρνεις μια πέτρα και να συνθλίβεις το κεφάλι ανθρώπου!!! στο τέλος θα μας σκοτώσουν όλους.

 Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013. Ένας φοβισμένος λαός που το μόνο πρόβλημα του είναι να βγάλει από πάνω του την ρετσινιά του ρατσιστή. Παραβλέποντας ότι τον μεγαλύτερο ρατσισμό τον βιώνουν οι Έλληνες μέσα στην ίδια μας την χώρα. Ο μόνος λαός που ζει καθημερινά  τη σαπίλα που επικρατεί στην Ελλάδα και καλά στο όνομα της κρίσης και του αντιρατσισμού.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------