Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αν θες να σκεπάσεις ένα θέμα, δημιούργησε το επόμενο ή «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι»

 Θα στεναχωρηθεί κανένας τώρα που το σύστημα καρατόμησε τους δικούς του κουκουλοφόρους?
Νομίζω ΌΧΙ.

Έτσι, αντί να συζητάμε σήμερα πόσο λάθος χειρισμοί έγιναν στο θέμα της ΔΕΠΑ, ποιοι είναι υπεύθυνοι για το φιάσκο και την καταστροφή των Ελλήνων, συζητάμε το «μαύρο» που έπεσε στις οθόνες χθες το βράδυ. 

Δεν νομίζω πως θα λείψει σε κανέναν το να καλεί η Μπήλιω τους φίλους της στο στούντιο όπως και το να τρώει και να πίνει ο Σπύρος «στην υγειά μας». Το φαγοπότι στην ΕΡΤ υπήρξε διαχρονικό και είχε πολλές διαστάσεις. Από παχυλούς μισθούς και εξωφρενικούς προϋπολογισμούς για εξωτερικές παραγωγές μέχρι τις αλήστου μνήμης «οντισιόν» που έκαναν στη δεκαετία του 80 πρωτοκλασάτοι Πασόκοι προκειμένου να επιλέξουν παρουσιάστριες (!!!***^^^.!.).

Όταν οι άλλοι Έλληνες έχαναν τις δουλειές τους η ΕΡΤ  "αγρόν ηγόραζε" υπακούοντας στις προδοτικές κυβερνητικές εντολές.
Για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ "η ανάπτυξη ερχόταν"..."Η ανεργία υποχωρούσε"....
"Υπήρχαν πρωτογενή πλεονάσματα"...

Τώρα οι εργαζόμενοί της ζητάνε συμπαράσταση από όλους τους Έλληνες εργαζομένους!!!

Πολύ φοβάμαι όμως ότι αν τελικώς η κυβέρνηση πάρει πίσω την απόφαση και η ΕΡΤ επαναλειτουργήσει, θα ξανακάνετε τα ίδια (γίδια).

Δύο εκατομμύρια Έλληνες εδώ και χρόνια χαροπαλεύουν και αυτοκτονούν μέσα στην ανεργία και στην φτώχεια. Εσείς οι 2.656 βολεμένα κομματόσκυλα αποτελείτε μια σταγόνα στον ωκεανό σε μια χώρα που έχει 2.850.000 (32% του πληθυσμού) λαθρομετανάστες, 2.000.000 Έλληνες ανέργους. και αντί να βοηθήσουμε τους Έλληνες βγάζατε αντιρατσιστικά νομοσχέδια!!!! για να βοηθήσουμε τους ισλαμιστές λαθροεισβολείς
Έχουν κλείσει χιλιάδες εργοστάσια, βιομηχανίες, καταστήματα, εταιρείες.... Καταστρέφεται μέρα με την μέρα η πατρίδα μας κι εσείς τόσα χρόνια κωφεύατε και στηρίζατε τους εθνοπροδότες.

Ήρθε η ώρα αν μας θέλετε πραγματικά στο πλάι σας να δείξετε μεταμέλεια και να θέσετε ως στόχο όχι την επανάκτηση της κρατικής θεσούλας σας και την συνέχιση ενός κομματικού εκτρώματος, αλλά την οριστική ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου που μας οδηγεί όλο και περισσότερο στην εθνική καταστροφή.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------