Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ο πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων!

Ο πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων! Όσο και να σκούζουν οι δημοσιογραφικοί λακέδες, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» των κομμάτων της σαπίλας και οι διεθνείς οργανισμοί που κόπτονται τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αλήθεια βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, στυγνή και καθάρια!

Από το 2005 κι εντεύθεν, αυξάνεται σημαντικά η συμμετοχή στο έγκλημα Ιρακινών και Πακιστανών. Τούτο βεβαίως καταδεικνύει, πως οι λαθρομετανάστες από τις ασιατικές αυτές χώρες, ρέπουν περισσότερο προς εγκληματικές πράξεις, όσο αυξάνεται ο αριθμός των ομοεθνών τους που εισέρχεται παράνομα στη χώρα.
 Οι Γερμανοί διαμαρτύρονται έντονα διότι οι Ιταλοί απέλασαν αφρικανούς λαθρομετανάστες προς την χώρα τους αφού τους εφοδίασαν με προσωρινά ταξιδιωτικά έγγραφα και 500 ευρώ για να τους δελεάσουν να φύγουν από την Ιταλία. Ήδη εκατοντάδες από αυτούς που  προέρχονται κυρίως από το Τόγκο και την  Γκάνα έφτασαν στην Βαυαρία και τριγυρνούν στους δρόμους διαπράττοντας τις γνωστές ασχήμιες τους, ενώ το επίσημο γερμανικό κράτος προσπαθεί να βρει  λύση και απάντηση σ’ αυτή την ενέργεια των Ιταλών.
 Η Ιταλία ως γνωστόν υποφέρει και αυτή εδώ και αρκετά χρόνια από τους λαθρομετανάστες που προέρχονται από τα κράτη της Βόρειας Αφρικής , οι οποίοι ταξιδεύοντας με μικρά πλοιάρια φτάνουν στα παράλια της Νότιας Ιταλίας και Σικελίας. Βέβαια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν συγκρίνεται ούτε κατ’ ελάχιστο με το δικό μας. Αλλά παρ’ όλα αυτά οι Ιταλοί πολιτικοί φαίνεται ότι δεν είναι όλοι τους προσκυνημένοι και ανίκανοι. Οι Ιταλοί αποφάσισαν λοιπόν πρώτον να κλείσουν τα στρατόπεδα φιλοξενίας λαθρομεταναστών της Νότιας Ιταλίας και δεύτερον να προωθήσουν τους λαθρομετανάστες ή στις χώρες από όπου προήλθαν ή σε άλλες βόρειες χώρες της ΕΕ, όπως η Γερμανία.

Κάντε λίγο υπομονή το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, για να καταλάβετε ποιοι θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα. με την ψήφο των λαθρομεταναστών κατεβάζοντας αντιρατσιστικά νομοσχέδια κατοχής!!!

Η πίεση του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος έχει αναγκάσει τα κοινοβουλευτικά κόμματα να συζητάνε για την ψήφιση ενός νέου «αντιρατσιστικού» νόμου. Το κίνημα αυτό έβαλε στόχο του το να εμποδίσουμε τις κυβερνήσεις να διασπούν τους εργαζόμενους (Έλληνες και λαθρομετανάστες εννοούν!!!) και να μετατρέπουν τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για την χρεοκοπίας των πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας και της φτώχειας. Κανένα νομοσχέδιο δεν είναι σοβαρό αν δεν περιλαμβάνει τα αιτήματα που διαμόρφωσε το ίδιο το κίνημα.

- Νομιμοποίηση των μεταναστών απαίτησαν οι αγρεργάτες που ξεσηκώθηκαν στη Μανωλάδα ενάντια στη τρομοκρατία των αφεντικών.

-Άσυλο στους πρόσφυγες. Να ανοίξουν τα σύνορα στους κατατρεγμένους των πολέμων και των καταστροφών.

-Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει η FRONTEX, να γκρεμιστεί ο φράχτης στον Έβρο. Τέλος στο Ξένιο Δία με απελευθέρωση των μεταναστών και τιμωρία των ρατσιστών και των βασανιστών αστυνομικών. Δικαιοσύνη για τον Σαχζάτ Λουκμάν.

- Αγωνιζόμαστε για ιθαγένεια για όλα τα παιδιά. Η κινητοποίηση στις 30 Μάρτη για ιθαγένεια για όλα τα παιδιά έφερε μπροστά αυτή τη διεκδίκηση. Για ίσα δικαιώματα, στη δουλειά, τη μόρφωση, τη ζωή. Δικαίωμα ψήφου για τους μετανάστες.

-Τέλος στην ισλαμοφοβία με τους εμπρησμούς στους χώρους λατρείας και στον αντισημιτισμό με τους βανδαλισμούς στις συναγωγές και τα νεκροταφεία.

 Και το χειρότερο είναι ότι τα ΜΜΕ λογοκρίνονται έτσι ώστε να μην διαδίδονται τα νέα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------