Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Γειά σας σύντροφοι, πάντα θέλεις να υπάρχει ένα ΚΚΕ στην κοινωνία.

Τέτοια μέρα, μόνο για τη μεγάλη γιορτή 
των κομμουνιστών θα 'πρεπε να μιλάμε.
Όταν είσαι μια λαομίσητη εξουσία, πάντα θέλεις να υπάρχει ένα ΚΚΕ στην κοινωνία. Γιατί; Γιατί, αν το εξυπηρετείς, σε εξυπηρετεί. Αυτό κάνει σήμερα ο δικομματισμός. Ευνοεί το ΚΚΕ με κρατικά χρήματα και εκείνο του ανταποδίδει. Ό,τι και να λέει, δεν διεκδικεί την εξουσία και ταυτόχρονα "καπελώνει" όλους εκείνους οι οποίοι έχουν κάτι να πουν. Με τον τρόπο αυτόν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού εναλλάσσονται μεταξύ τους χωρίς καμία αντίδραση. Λένε ψέματα στον λαό και δεν φοβούνται την τιμωρία στις κάλπες. Οι αντιλαϊκές πολιτικές είναι μόνιμη κατάσταση, αλλά δεν φοβούνται την αντίδραση.
Δεν θα βρούνε μπροστά τους τον κόσμο. Θα βρούνε μπροστά τους το ΚΚΕ, το οποίο έχει φροντίσει με τη δραστηριότητά του να καθηλώσει τον κόσμο στο σπίτι του. Δεν θα βρούνε μπροστά τους αντιπάλους ισχυρούς, που τους "παρήγαγε" η αντίδραση. Αυτούς θα τους "κλαδέψει" το ΚΚΕ. Ποιος ξέρει πόσοι χαρισματικοί πολίτες δημοκράτες χάθηκαν από την ελληνική πολιτική σκηνή εξαιτίας του ΚΚΕ. Πόσοι αγωνιστές εξουθενώθηκαν στα "πεζοδρόμια" πριν μπουν με δύναμη στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μεγάλοι αντίπαλοι των Γιώργων και των Ντορών χάθηκαν, επειδή δεν άντεχαν τα "δαγκώματα" από τα κομματόσκυλα του Περισσού.
Το ΚΚΕ μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, γιατί εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά της αστικής δημοκρατίας. Ως οργανωμένη συμμορία, μπορεί εύκολα να παρακάμπτει το άτομο. Είτε με την πονηριά είτε με τη βία απέναντι σε μεμονωμένους πολίτες, αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην "κορυφή" της αντίδρασης. Της "χύμα" αντίδρασης των απλών πολιτών. Αν στη δραστηριότητά του αυτήν προστεθεί και η ανοχή της εξουσίας, που συνεργάζεται μαζί του και η οποία θέλει να ελέγξει την αντίδραση των πολιτών, τότε τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Η εξωτερική εξουσία σε συνδυασμό με την οργάνωση και τη συλλογικότητα των δράσεων του ΚΚΕ εντός της αντίδρασης "βραχυκυκλώνουν" τα πάντα.
 Πώς λειτουργεί το ΚΚΕ και τι το κάνει πολύτιμο εργαλείο; Το ΚΚΕ εκμεταλλεύεται χαρακτηριστικά της αστικής δημοκρατίας, για να ελέγχει και να "καπελώνει" μάζες. Ελέγχει τις κοινωνικές αντιδράσεις προς όφελος αυτού που το ελέγχει ή απλά "πληρώνει" για τις υπηρεσίες του. Συνεργάζεται με τους εξουσιαστές ως επαγγελματίας "αντιεξουσιαστής". Είναι ο κοινωνικός συνδικαλιστής. Ο συνδικαλιστής που φωνάζει και ωρύεται όσο κανένας άλλος, αλλά ταυτόχρονα τα "παίρνει" από αυτούς τους οποίους υποτίθεται εχθρεύεται. Αυτός είναι ο ρόλος του. Γι' αυτό "πληρώνεται". "Φωνάζει", για να μην ακούγεται κανένας άλλος, αλλά ταυτόχρονα η απειλή του δεν είναι σημαντική για τα "αφεντικά".

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------