Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

απαλλάσσονται οι τραπεζίτες που «έδωσαν θαλασσοδάνεια».

«Τροπολογία-σκάνδαλο»  πέρασε μέσα σε πέντε λεπτά από τη Βουλή και με αυτή απαλλάσσονται οι τραπεζίτες που «έδωσαν θαλασσοδάνεια σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜΚΟ».

Η υποβολή της συγκεκριμένης τροπολογίας έγινε πέντε λεπτά πριν λήξει η ψηφοφορία στη Βουλή από τρεις βουλευτές της ΝΔ, τους κ.κ. Τσουμάνη, Σταμενίτη και Χριστογιάννη. όταν ήταν πλέον αδύνατο να ελέγξει κανείς τι προτείνεται, και ασφαλώς, να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Με αυτόν τον τρόπο, τα δάνεια που έδωσαν οι κομματικές διοικήσεις των τραπεζών ύψους άνω των 280.000.000 εκατ. ευρώ σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜΚΟ, δεν θα ερευνηθούν ποτέ ποινικά και δεν θα αποδοθούν οι ευθύνες. Την ίδια ώρα όπου η κυβέρνηση με την συμμετοχή και της αριστεράς ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τη σύνταξη, το μισθό, την παιδεία, την υγεία, βρίσκει τρόπους ν’ αθωώνει υπευθύνους.

Κάνατε μπουρδέλο μια ολόκληρη χώρα με τα πρότυπα και τις ιδέες σας.
Απλήρωτοι είναι εδώ και δυο μήνες οι εργαζόμενοι στη ΔΗΜ.ΑΡ του Φώτη Κουβέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ταμείο του κόμματος δεν υπάρχει ούτε ευρώ, καθώς με τα τελευταία χρήματα πληρώθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές.
Αυτό που περιμένουν τώρα είναι η πολυπόθητη και... παχυλή κρατική επιχορήγηση. Έτσι, υπολογίζεται ότι οι εργαζόμενοι θα ξαναδούν το χρώμα του χρήματος γύρω στο Πάσχα...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------