Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αλήτες, Ρουφιάνοι, Προδότες, Συνδικαλιστές

 κάθε εργάσιμη ημέρα 4.350 άνθρωποι απολύονταν!!!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ συνδικαλιστής;;;; 

Η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει το 27,2% - το υψηλότερο στην Ευρώπη – και 6 στους 10 άνεργους δηλώνουν ότι δεν έχουν δουλέψει για περισσότερο από ένα χρόνο. 
Εάν δεν αντιδράσουμε είμαστε χαμένοι από χέρι


 Σοκάρει ο χάρτης της ανεργίας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι άνεργοι και μη οικονομικά ενεργοί πολίτες πλέον είναι περισσότεροι από τους απασχολούμενους. Συγκεκριμένα αυτοί που έχουν εργασία είναι 3.617.771, ενώ οι άνεργοι και μην οικονομικά ενεργοί 4.695.165.

Με το ποσοστό της καταγεγραμμένης ανεργίας τον Ιανουάριο να βρίσκεται στο 27,2% και τον αριθμό των ανέργων στο 1.348.742 αποδεικνύεται πως σε ένα χρόνο έχασαν τη δουλειά τους 281.048 εργαζόμενοι. Μόνο τον Ιανουάριο χάθηκαν 95.709 θέσεις εργασίας. Αυτό σημαίνει πως κάθε εργάσιμη ημέρα 4.350 άνθρωποι απολύονταν. 


Τα κομματόσκυλα, οι επαναστάτες συνδικαλιστές της αριστεράς απέδειξαν, για άλλη μία φορά, πως: ή είναι τελείως ανίκανοι και ξενο-μισθοδοτούμενοι ή υλοποιούν μεθοδικά τις πολιτικές αποφάσεις των κομμάτων με τρόπο που ξεπερνάει σε κτηνωδία και τα πλέον... μοβόρικα νεοφιλελεύθερα γεράκια.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------