Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η υποκρισία και η ψευτιά της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων

Όταν μια επιχείρηση του ΚΚΕ (Τυποεκδοτική, 902, ριζοσπάστης, κλπ) απολύει εργαζομένους και τους αφήνει μήνες απλήρωτους, είναι σύμπτωμα της πίεσης του καπιταλισμού. Τότε οι συνελεύσεις, οι εργοστασιακές επιτροπές, οι καταλήψεις και οι απεργίες των εργατών απαγορεύονται κάτω από τον φόβο, τους εκβιασμούς, και τις απειλές της αριστερής εργοδοσίας.

Όταν οι επιχειρήσεις απολύουν κηφήνες συνδικαλιστές, είναι χτύπημα στο εργατικό κίνημα. Όταν ο 902, ο ριζοσπάστης και η τυποεκδοτική απέλυσε ομαδικά τους συνδικαλιστές, αυτό έγινε γιατί δε νοείται συνδικαλισμός στον 902, στον ριζοσπάστη, στην τυποεκδοτική και στον κομμουνισμό!!!.

Και για όλα αυτά οι επαναστάτες συνδικαλιστές!!!  της Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων δεν τολμούν να βγάλουν ούτε μια ανακοίνωση!!!

Οι πρακτικές αυτές που υιοθέτησε η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων έχουν καταδικαστεί στη δημοκρατική συνείδηση του Ελληνικού λαού και έχουν καταγραφεί στις μαύρες σελίδες του συνδικαλιστικού κινήματος.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να πειστούν από τους εκφοβισμούς, την υποκρισία και τη ψευτιά της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων, γιατί η εργασία τους είναι, πέρα από θέμα επιβίωσης, θέμα αξιοπρέπειας και ταυτόχρονα το πιο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------