Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μην τρώμε τα παραμύθια τους

Η κυβέρνηση με την συνεργασία αριστερών κομμάτων αφού τσάκισε μισθούς, συντάξεις και επέβαλε άγρια φοροληστεία στο λαό τώρα ετοιμάζεται για άλλη μια έφοδο, που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση.

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β')  κλικ εδώ  σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα για δουλειά αλλοδαποί με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η Κοινή Υπουργική Απόφαση λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου μεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!!!

Με την ανοχή και συμμετοχή της αριστεράς είναι έτοιμοι να μας αντικαταστήσουν με τον οποιοδήποτε αλλοδαπό!!!!.  Στην Ελλάδα του 2013 οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, ψάχνουν για μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε, εξαθλιωμένοι και άνεργοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια, αυτοκτονούν,  ξεκληρίζονται, καταστρέφονται οι ελληνικές επιχειρήσεις και βιώνουν τον χειρότερο ρατσισμό μέσα στην ίδια τους την χώρα.

Οι αριστεροί επαναστάτες δεν διαμαρτύρονται ποτέ για ότι αφορά αλλοδαπούς, ενώ πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι Έλληνες (1.465.000) οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται. Γιατί δεν τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν, αλλά θέλουν σώνει και καλά μόνο αλλοδαπούς;;;
Γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας κουβαλήσουν κι άλλους λαθρομετανάστες από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι Έλληνες!!!

Με την ανοχή  και συμμετοχή όλων των αριστερών κομμάτων που θέλουν να μας κυβερνήσουν, τους φέρνουν για να μείνουν, μη υπολογίζοντας ότι έτσι δημιουργούν νέες στρατιές ανέργων Ελλήνων.

Θέλω στη χώρα μου ο Έλληνας να έχει τον πρώτο λόγο και δικαιώματα και όχι να είναι μια μειονότητα που περιφρονείται.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------