Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κράτος ανάπτυξης και κράτος δικαίου!

 Οι μικροεπαγγελματίες ας κόψουν το λαιμό τους να βρουν χρήματα για να πληρώσουν το ΦΠΑ και τους φόρους! Και αν δεν τα πληρώσουν, θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και θα σταλούν στο...φρέσκο! στα νέα στρατόπεδα φυλακές που ετοιμάζονται. Αυτά περιλαμβάνει το super πολυνομοσχέδιο που θα περάσει από τη Βουλή, αύριο-μεθαύριο!

Και η είδηση 30,7 εκατομμυρίων ευρώ:

Στη Βουλή διαβιβάζουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, δικογραφία που σχηματίστηκε από τον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ευθυνών τού πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελά, σε υπόθεση μη είσπραξης οφειλών από ΦΠΑ, από εταιρεία μεταφοράς πετρελαίου από τη Θεσσαλονίκη στα Σκόπια.

Η υπόθεση, που ερευνήθηκε από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης, αφορά καταγγελίες συνταξιούχου πλέον εφοριακού ότι ο πρώην υφυπουργός φέρεται να παρενέβη, ώστε να «παγώσει» οικονομικός έλεγχος στην επίμαχη εταιρεία στην οποία είχε καταλογιστεί οφειλή από ΦΠΑ και τελικώς να μην εισπραχθεί η οφειλή.

Η εν λόγω εταιρεία φέρεται να υπέβαλε αίτημα να της επιστραφεί ΦΠΑ, επικαλούμενη ειδικό καθεστώτος που διέπει τέτοιες επιχειρηματικές ενέργειες.

Ο αρμόδιος τότε εφοριακός υπάλληλος στη ΔΟΥ Ανωνύμων Εταιριών και καταγγέλλων, ωστόσο, διαπίστωσε πως η εταιρεία δεν δικαιούται να λάβει επιστροφή ΦΠΑ και επιπλέον εντόπισε οφειλή για το έτος 2005, ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε περαιτέρω, δε, έρευνα που διενεργήθηκε για τα έτη 2006-10 διαπιστώθηκε επιπλέον οφειλή ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται αρχικά να αποδέχθηκε την οφειλή των 5,7 εκατομμυρίων ευρώ αλλά όχι και των υπολοίπων χρημάτων.

Κατά τις καταγγελίες, που ερεύνησε ο εισαγγελέας, ο τότε υφυπουργός Οικονομικών,  φέρεται να ενεπλάκη, ώστε να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες, καθώς επρόκειτο να ψηφιστεί τροπολογία, η οποία ουσιαστικά θα καταργούσε την υποχρέωση της εν λόγω εταιρείας πετρελαιοειδών.


Ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι η τροπολογία ψηφίστηκε το 2011 και ότι έτσι η εταιρεία έλαβε πίσω τα 5,7 εκατομμύρια, που αρχικά κατέβαλε, και ανακλήθηκαν και οι καταλογισμοί των υπολοίπων 25 εκατομμυρίων ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάζεται στην εισαγγελία του Αρείου με τελικό προορισμό τη Βουλή, η οποία θα κρίνει αν τίθεται θέμα ενδεχόμενου καταλογισμού ευθυνών του κ. Κουσελά.

Η έρευνα του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης συνεχίζεται όσον αφορά ποινική εμπλοκή και μη πολιτικών.

Κατάλαβες Έλληνα γιατί θέλουν να κάνουν Έλληνες τους λαθρομετανάστες και να τους δώσουν ιθαγένεια  ώστε στης επόμενες εκλογές να μπορούν να ψηφίζουν για να σε αντικαταστήσουν χωρίς να το καταλάβεις. Κατάλαβες Έλληνα γιατί βιώνεις όλο αυτό τον ρατσισμό μέσα στην ίδια σου την χώρα. Είναι πολλά τα λεφτά που φαγώθηκαν πατριώτη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------