Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μόνο για ΕΛΛΗΝΕΣ

Αφαίμαξη 5,9 δισ. € από μισθωτούς, συνταξιούχους, ανέργους
Την πλήρη κατάργηση των επιδομάτων που χορηγούνται σήμερα από τον ΟΓΑ σε 418.000 τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες και την αντικατάστασή τους από επιδόματα τα οποία θα καταβάλλονται από την Εφορία μόνο σε όσες οικογένειες με παιδιά έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας, καθώς επίσης και την κατάργηση των πρόσθετων αφορολογήτων ορίων για 1,4 εκατ. φορολογούμενους με προστατευόμενα τέκνα, αποφάσισαν η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικώ.

 Ταυτόχρονα, όπως προκύπτει από το προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού, οι 800.000 εργαζόμενοι στο στενό δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, περίπου 2.500.000 συνταξιούχοι και άλλοι 700.000 άνεργοι που λαμβάνουν επιδόματα από τον ΟΑΕΔ αναμένεται να χάσουν συνολικά άλλα 5,4 δισ. ευρώ το 2013 μέσω νέων μειώσεων στις αποδοχές και τις παροχές που λαμβάνουν!

 Ουσιαστικά, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι, οι μικροεπαγγελματίες, και οι άνεργοι είναι οι κατηγορίες πολιτών που θα κληθούν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής το επόμενο έτος.

Τι κλάμα κι αυτό: Dεν πρέπει να διαμαρτύρεται κανένας, πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι γιατί στις εκλογές ο κυρίαρχος ελληνικός λαός αποφάσισε και ψήφισε δύο φορές σε ποιους θα αναθέσει την σωτηρία της χώρας.

ΥΣ στη φώτο έτοιμη δεν είναι η Κριστίν Λαγκάρντ να του ρίξει ένα μπουκέτο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------