Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

"νοικοκυρές σε απόγνωση"

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ, με την οποία έβαζε λουκέτο στην τηλεόραση του "902", τα προβλήματα στα ΜΜΕ που διαθέτει το κόμμα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα στις «Τυπολογίες» απλήρωτοι είναι εδώ και 3 μήνες οι εργαζόμενοι του "Ριζοσπάστη". Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ακόμα και τα κομματικά μέλη έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης.
Και μετά απ' όλα αυτά, τα "καμάρια" του Περισσού τολμούν να καλούν σε απεργίες τους απλήρωτους εργαζομένους των υπόλοιπων ΜΜΕ.

 Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις των συνδικαλιστικών ενώσεων, αφού σε αυτή την περίπτωση το αφεντικό που δεν πληρώνει, δεν είναι κάποιος "μπαταχτσής" εκδότης, αλλά το ίδιο το ΚΚΕ., που σε ανάλογες περιπτώσεις πρωτοστατεί σε αυτού του είδους αγώνες.

Πάντως ελπίζουμε να τελειώσουν τα προβλήματα για τους "εργάτες του κόμματος" αφού δυστυχώς όσο τα ποσοστά του ΚΚΕ συρρικνώνονται, τόσο θα μεγαλώνουν και τα προβλήματα ακόμα και στην Τυποεκδοτική. Έστω και εάν πρόκειται για την εκδοτική εταιρία του κόμματος που υποστηρίζει πως...νόμος είναι το δίκιο του εργάτη"

“Παρά την απαγόρευση και τα τρομοκρατικά μέτρα του διχτάτορα το προλεταριάτο της Αθήνας συγκεντρώθηκε και διεδήλωσε χθες μαχητικά υπό την καθοδήγηση του Κ.Κ. και των ταξικών συνδικάτων οι εργάτες διεδήλωσαν έξω απ’ το πτι - παλαι, το μέγαρο του Βενιζέλου, και το λιθοβόλησαν”
Ριζοσπάστης 2/5/1931, μετά τη διαδήλωση της Πρωτομαγιάς του 1931
Συμπέρασμα: Το ΚΚΕ δεν ήταν πάντα το κόμμα που είναι σήμερα. Υπήρξε κάποτε επαναστατικό κόμμα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------