Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δώσε μου ότι έχεις γιατί θα σε σκοτώσω.

 Οι νεοταξίτες αριστεροί έχουν μόνο μία λέξη να πουν Ρατσισμός!
Το μεσημέρι της Τετάρτης, άτομο μελαψό αλλοδαπός κατά τους αυτόπτες, μπήκε στο κομμωτήριο του Αργύρη έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον ιδιοκτήτη πολλές φορές.
Όλα έγιναν για 20 ευρώ. "Δώσε μου ότι έχεις γιατί θα σε σκοτώσω", είπε ο δράστης στον μαγαζάτορα. Έβγαλε το μαχαίρι και τον έσφαξε. Μετά εξαφανίστηκε στα στενά του κέντρου της Αθήνας. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση!

Πορεία κατοίκων του κέντρου της Αθήνας πραγματοποιείται αυτή την ώρα κοντά στο σημείο της νέας αιματοχυσίας. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκληματική επίθεση στον Αργύρη, τον κομμωτή που διατηρεί κατάστημα επί της οδού Μιχαήλ Βόδα.

 Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα εκατομμυρίων αλλοδαπών κυρίως Αλβανών και φονταμενταλιστών μουσουλμάνων (Πακιστάν-Αφγανιστάν κλπ) εκτός του ότι χρησιμοποιήθηκε σαν πολιορκητικός κριός για την άλωση όλων των κατακτήσεων της Ελληνικής εργατικής τάξης, προορίζεται να προσφέρει στον ιμπεριαλισμό, τις μισθοφορικές ορδές που χρειάζεται κατά του Ελληνικού λαού.

Στην χώρα έχουν εισέλθει ως επί το πλείστον, τα πιο καθυστερημένα και φανατικά στοιχεία του Ισλάμ και τα ποιο ακραία των γειτόνων μας εξ ανατολών και βορά.

Οι νεοταξίτες αριστεροί έχουν μόνο μία λέξη να πουν για την αντίδραση των Ελλήνων Ρατσισμός!

 Η εκστρατεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» ή του λεγόμενου θρησκευτικού «φονταμενταλισμού» δεν έχει άλλο προορισμό, απ’ το να συγκαλύπτει και να εξασφαλίζει το απυρόβλητο στις συνωμοσίες για την δημιουργία μειονοτικών ομάδων, οι οποίες θα τροφοδοτήσουν τις μισθοφορικές δυνάμεις κρούσης στις επιχειρήσεις υποδούλωσης των Ελλήνων.

Αυτό έκαναν στην Γιουγκοσλαβία, το συνέχισαν στο Αφγανιστάν στο Ιράκ και στη Λιβύη.

Είναι φανερό ότι το ίδιο μηχανεύονται και για την Ελλάδα μας με την βοήθεια τον λεγόμενων αριστερών κομμάτων και των ΜΚΟ. Είμαστε η μόνη χώρα που μετά από 40 χρόνια αριστερής προπαγάνδας σε κάθε τι εθνικό, το δικαίωμα να υπερασπίζομαι το αυτονόητο βαπτίστηκε ρατσισμός. Ο εσμός που καταδυναστεύει τον τόπο και προστατεύει  τα δικαιώματα κάθε αλλοδαπού, αρνείται σε σένα κάθε δικαίωμα.και φυσικά δεν έχεις  το δικαίωμα ούτε να μιλάς!

 Ντρεπόμαστε να πούμε ότι αγαπάμε την Ελλάδα μας. Εάν δεν κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά, θα μετατραπούμε σε ένα είδος οικονομικής αποικίας πλημμυρισμένη από κάθε καρυδιάς λαθροαποίκους. Ότι ποιο τελευταίο και άχρηστο έχει οι ανθρωπότητα θα το φορτώσουν στους Έλληνες.
 Οι Πεμπτοφαλαγγίτες της Παγκοσμιοποίησης, μας προτείνουν μια «ανθρωπιστική» προσέγγιση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Όλοι αυτοί, όχι μόνο δεν δείχνουν καμιά διάθεση να μελετήσουν και να αναλύσουν το ζήτημα της ανεξέλεγκτης, πλέον, εισαγωγής λαθρομεταναστών, αλλά αφορίζουν ως «ρατσιστική» κάθε απόπειρα ανάλυσης του ζητήματος και κάθε προβληματισμό πάνω στο μείζον αυτό ζήτημα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------