Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Καμιά θυσία για τους φοροκλέφτες

Και τώρα έρχονται αυτοί οι εθνοσωτήρες, που μας κατέστρεψαν οικονομικά, που μας ισοπέδωσαν και μας ανάγκασαν ουσιαστικά να γίνουμε ασυνεπείς με τις υποχρεώσεις μας, να μας κατηγορήσουν για φοροδιαφυγή και να απειλούν με φυλακή. Ποιοι ; Αυτοί που οδήγησαν την χώρα και την αγορά σε αυτό το σημείο. Αυτοί και τα κόμματα τους που μας τσάκισαν με την ανικανότητα και τις ρεμούλες τους, με τα ρουσφέτια τους και τις ατασθαλίες τους.
 
Ναι αυτοί , κατηγορούν εμάς , για παραπτώματα με ποινή φυλάκισης και την ίδια στιγμή πετάνε ένα «όλοι φταίμε» ή «όλοι τα φάγαμε» ή « έχει και το πολιτικό σύστημα τις ευθύνες του» και .... καθαρίζουν. Και ξανά διορίζουν στη Βουλή ημετέρους, και οι υπάλληλοι της Βουλής εξακολουθούν να τεμπελιάζουν κάνοντας ελάχιστη εργασία αλλά εισπράττουν ακόμα τους πιο παχυλούς μισθούς. Οι εθνοπροδότες συνεχίζουν να λεηλατούν τον τόπο και οι εθνοπατέρες μας δεν ντρέπονται καθόλου!!!

 Έφαγαν με χρυσά κουτάλια, ισοπέδωσαν τα πάντα, ξεπούλησαν την χώρα και την γέμισαν λαθρομετανάστες εγκληματίες, υποθήκευσαν το μέλλον μας και των παιδιών μας και μας υποχρεώνουν να ζούμε σε συνθήκες σύγχρονης σκλαβιάς! Και όταν τολμήσαμε να αντιδράσουμε, γίναμε προνομιούχοι,  και ακόμα και σήμερα παλεύουν να μας βάλουν να τσακωθούμε μεταξύ μας!!! Με την βοήθεια των πληρωμένων δημοσιογράφων και των αφεντάδων των Μ.Μ.Ε.  παλεύουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις και να κάνουν την δουλίτσα τους την στιγμή που μας ρουφούν το αίμα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------