Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Καταστρέφουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις για να στηρίξουν τους λαθροαλλοδαπούς

Να σταματήσει ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων.

 Καταστρέφουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις για να στηρίξουν τους λαθροαλλοδαπούς
Η τακτική τους κατέστρεψε ολόκληρους εμπορικούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας
Δεν είναι μόνο το παρεμπόριο των λαθροεισβολέων που χαίρει προστασίας στην Αθήνα . Είναι και τα πάσης φύσεως καταστήματα αλλοδαπών, υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως, αλλά και εμπορικά, τα οποία εδώ και καιρό φαίνεται να είναι στο απυρόβλητο. Αφού ο Δήμος της Αθήνας έδωσε αφειδώς άδειες σε όποιον ΔΕΝ μιλούσε ελληνικά, για να ανοίξει κυριολεκτικά ένα τσαντιρομάγαζο, φρόντισε μετά να κρατάει ανοιχτό όποιο μαγαζί αλλοδαπού είχε άπειρες μηνύσεις και καταγγελίες.

Συγχρόνως όποιος ΔΕΝ έχει άδεια λειτουργεί ανενόχλητα για μήνες και για χρόνια μέχρι να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι και να τον κλείσουν μετά από καιρό. Η τακτική αυτή κατέστρεψε ολόκληρους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά έδιωξε όποιον νόμιμο επιχειρηματία είχε μαγαζί, καθώς οι αλλοδαποί προέβαιναν σε αθέμιτο ανταγωνισμό παραβαίνοντας ωράρια, πουλώντας παρεμπόριο και ξεπλένοντας χρήμα.

Γεμίσαμε κομμωτήρια, μπακάλικα, ψιλικατζίδικα και ίντερνετ, όπου αυτοί που κάθονται απ'έξω είναι περισσότεροι από αυτούς που είναι μέσα.

Ενώ λοιπόν ο κ. Καμίνης έχει ενημερωθεί επανειλημμένως για τις παρανομίες των καταστημάτων αυτών για τα οποία ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο Δήμος,  Ενώ έχει ενημερωθεί για την καταστροφή ολόκληρων δρόμων της πόλης από την εμπορική γκετοποίηση και την υποβάθμιση που έχουν φέρει τα τσαντιρομάγαζα, Ενώ έχει ενημερωθεί για τα περίεργα που συμβαίνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, δεν κάνει τίποτα.
 Τα καταστήματα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ χαίρουν "ΑΣΥΛΙΑΣ"
 Στο typografeio επιμένουμε για το θέμα της λαθρομετανάστευσης - λαθροεισβολής. Το ποιο διαβολικό σχέδιο άλωσης,  κατάκτησης της Ελλάδας και οριστικής εξόντωσης των Ελλήνων. 
Βουλιάζουμε αλλά δεν αλλάζουμε!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------